A spart o societate comercială pentrua fura un telefon mobil și 1500 de lei.

A spart o societate comercială pentrua fura un telefon mobil și 1500 de lei.

La data de 29 martie, ora 08.20, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi găsit geamul unei societăți comerciale spart.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 28 spre 29 martie, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul societății comerciale, aflată în municipiul Giurgiu, prin forțarea ușii de acces, de unde ar fi sustras 1.500 de lei și un telefon mobil.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor și a investigațiilor efectuate în cauză, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, ca fiind un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Giurgiu.

La data de 31 martie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, acesta a fost reținut, pentru 24 de ore.

Luni, 1 aprilie, bărbatul  va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

(Jurnal)

Articolul A spart o societate comercială pentrua fura un telefon mobil și 1500 de lei. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

La data de 29 martie, ora 08.20, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi găsit geamul unei societăți comerciale spart. În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 28 spre […]

Articolul A spart o societate comercială pentrua fura un telefon mobil și 1500 de lei. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/a-spart-o-societate-comerciala-pentrua-fura-un-telefon-mobil-si-1500-de-lei/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 1 aprilie 2024 12:14

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.