A venit pompierul Sam!!!! (Galerie foto)

A venit pompierul Sam!!!! (Galerie foto)

 Bucurie mare pe  elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 “Mircea cel Bătrân”, Colegiului Tehnic “Viceamiral Ioan Bălănescu” și Liceului Tehnologic “Tiu Dumitrescu” din Mihăilești. Elevii au petrecut timpul alături de salvatori, au îmbrăcat haina de pompier, au urcat în autospecialele de intervenţie și au încercat chiar ei sentimentul de erou salvator, testând presiunea furtunelor, ca și când ar fi stins un incendiu.
Detașamentele de Pompieri Giurgiu și Bolintin Deal, dar și Stațiile de Pompieri Mihăilești și Colibași şi-au deschis, astăzi, porţile pentru toţi cei care au dorit să cunoască activitatea şi misiunile instituţiei. Acțiunile au fost organizate în contextul sărbătoririi Zilei Protecției Civile din România.
Giurgiuvenii au avut ocazia să vadă îndeaproape autospecialele folosite de pompieri în misiunile operative și au aflat informații utile cu privire la modul în care trebuie să se comporte pentru a preveni situațiile de urgență.
De la clasele pregătitoare și până la liceu, elevii au petrecut timpul alături de salvatori, au îmbrăcat haina de pompier, au urcat în autospecialele de intervenţie, iar cei mai îndrăzneți au testat presiunea furtunelor ca și când ar fi stins un incendiu.
Printre vizitatori s-au numărat elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 “Mircea cel Bătrân”, Colegiului Tehnic “Viceamiral Ioan Bălănescu” și Liceului Tehnologic “Tiu Dumitrescu” din Mihăilești.
La Giurgiu, copiii au fost întâmpinați de pompierul Sam. Autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime a fost unul dintre punctele de atracție.

 Bucurie mare pe  elevii Școlii Gimnaziale nr. 2 “Mircea cel Bătrân”, Colegiului Tehnic “Viceamiral Ioan Bălănescu” și Liceului Tehnologic “Tiu Dumitrescu” din Mihăilești. Elevii au petrecut timpul alături de salvatori,…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/a-venit-pompierul-sam-galerie-foto/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 28 februarie 2024 19:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.