A vrut să dea lovitura, dar a rămas fără bijuterii în valoare de peste 200.000 de lei

A vrut să dea lovitura, dar a rămas fără bijuterii în valoare de peste 200.000 de lei

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, ascunse în compartimentul destinat depozitării ochelarilor din plafonieră, patru  pachete ce conțineau bijuterii din metal de culoare galben și alb, pe care șoferul, un cetățean turc, intenționa să le introducă în țară fără documente legale.  

 

În data de 09.09.2023, în jurul orei 23.00, la PTF Giurgiu – Rutier, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 54 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

La control, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit, disimulate în compartimentul destinat depozitării ochelarilor din plafonieră, patru pachete cu bijuterii ce păreau a fi din aur galben și alb, în cantitate totala de 765 grame, estimate la o valoare de 219.609 lei.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru bunurile sus-menţionate, acestea fiind reținute în vederea expertizării și continuării cercetărilor de către S.T.P.F. Giurgiu.

În prezent, față de cetățeanul turc se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.86/2006 privind Codul Vamal, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

IPTF GIURGIU

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul P.T.F.


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/a-vrut-sa-dea-lovitura-dar-a-ramas-fara-bijuterii-in-valoare-de-peste-200-000-de-lei/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 11 septembrie 2023 13:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.