Abonamentele de la RCS – RDS care costă doar 5 lei pe lună. Preţul este imbatabil, toţi clienţii trebuie să afle

Anul începe cu o ofertă de neratat oferită românilor de unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicații din țară. Află care vor fi abonamentele de la RCS – RDS care costă doar 5 lei pe lună și ce alte beneficii sunt incluse în contracte. Ce a pregătit compania pentru clienți în 2022.

Abonamente de doar 5 lei pe lună la RCS-RDS

Luna ianuarie 2022 vine cu o veste cât se poate de bună din partea reprezentanților Digi RCS-RDS. Compania va oferi clienților un abonament ce va costa nici mai mult nici mai puțin de 5 lei pe lună.

Gigantul de pe piața de telecomunicații a pregătit și o ofertă specială pentru cei care nu au încă un contract cu Digi și vor să își porteze numărul de telefon. Așadar, românii care se gândeau să își schimbe funizorul de servicii de telecomunicații ar trebui să se mobilizeze.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial Digi.ro, reprezentanții oferă trei pachete care includ minute nelimitate și internet nelimitat, la un preț accesibil. Astfel, persoanele care doresc să își porteze numărul de telefon la Digi și să încheie un contract cu gigantul de pe piața de telecomunicații, vor putea alege dintre trei opțiuni: Optim 2, Optim Nelimitat și Optim 3.

Beneficiile nu se opresc aici. Timp de patru luni, clienții vor putea beneficia de o reducere de 50% la prețul abonamentelor.

Pachetul Optim 2 costă 1 euro/lună, adică cinci lei, timp de patru luni. Prețul inițial era de 2 euro/lună, cu TVA inclus. Pachetul oferă clienților minute nelimitate în rețea, 200 de minute naționale și internaționale, dar și internet nelimitat.

În cazul pachetului Nelimitat, prețul este de 2,5 euro/lună, timp de patru luni. Prețul inițial era de 5 euro/lună, cu TVA inclus. Pachetul oferă SMS, minute și internet nelimitate.

Pachetul Optim 3 are prețul de 1,5 euro/lună, timp de patru luni. Inițial, prețul era de 3 euro/lună. Acest pachet conține minute nelimitate în rețea, 300 de minute naționale și internaționale, dar și internet nelimitat.

„Performanța acestui serviciu este de 10 ori mai bună decât tehnologia 1 Gbps”

La începutul lunii, reprezentanții Digi anunțau lansarea, în premieră în România, a Fiberlink 10 G, despre care spuneau că este cel mai rapid serviciu de internet prin fibră optică, viteza ajungând până la 10GB pe secundă.

Noul serviciu va costa 50 de lei și este disponibil clienților de la 1 ianuarie 2022. TVA-ul este inclus pentru pachetul Fiberlink 10 G. De asemenea, pachetul Fiberlink 2.5 G costă 45 de lei pe lună, cu TVA inclus.

Conform anunțului DIGI RCS-RDS, de la 1 ianuarie, serviciul va putea fi contractat și în orașele Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Timișoara.

„România este inclusă în categoria statelor în care funcționează noua generație a serviciilor digitale, datorită tehnologiei internetului prin fibră optică Fiberlink 10 G. Este o inițiativă curajoasă a companiei noastre, prin care dorim să îmbunătățim semnificativ experiența clienților și, sperăm noi, să facilităm accesul la internetul viitorului.

Performanța acestui serviciu este de 10 ori mai bună decât tehnologia 1 Gbps, pachet lansat de DIGI în urmă cu opt ani. Pentru acest progres le mulțumesc tuturor colegilor noștri care au demonstrat o implicare constantă, astfel încât DIGI să fie primul operator din România care pune la dispoziția clienților săi cele mai bune servicii de comunicații, la cele mai ofertante și accesibile prețuri de pe piață”, a spus Valentin Popoviciu, vicepreședintele DIGI RCS & RDS.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.