Accident auto înainte de miezul nopții, lângă localitatea Florești, în județul Giurgiu. ”Șoferița” a fost scoasă cu greutate de echipa de descarcerare…

Accident auto înainte de miezul nopții, lângă localitatea Florești, în județul Giurgiu. ”Șoferița” a fost scoasă cu greutate de echipa de descarcerare…

Joi, 26 ianuarie, aproape de miezul nopții, pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier ce s-a produs pe A1 București-Pitești, la km 35, în zona localității Florești.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o ”descarcerare” o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.

 Echipajul ajuns la locul accidentului  au găsit un autoturism avariat , aflat în afara părții carosabile, conducătoarea auto fiind  blocată în interior.

Femeia, în vârstă de 51 de ani, conștientă și cooperantă, a fost extrasă cu greutate , dar  în siguranță și preluată de echipajul SMURD. După acordarea primului ajutor, aceasta a refuzat însă transportul la spital.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii ISU recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

(Jurnal)

Joi, 26 ianuarie, aproape de miezul nopții, pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier ce s-a produs pe A1 București-Pitești, la km 35, în zona localității Florești. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o ”descarcerare” o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD.  Echipajul ajuns […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/accident-auto-inainte-de-miezul-noptii-langa-localitatea-floresti-in-judetul-giurgiu-soferita-a-fost-scoasa-cu-greutate-de-echipa-de-descarcerare/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=accident-auto-inainte-de-miezul-noptii-langa-localitatea-floresti-in-judetul-giurgiu-soferita-a-fost-scoasa-cu-greutate-de-echipa-de-descarcerare
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 27 ianuarie 2023 13:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.