Accident grav,cu puțin timp în urmă, pe DN 1, soldat cu două victime! Una dintre ele avea doar 15 ani…!

Accident grav,cu puțin timp în urmă, pe DN 1, soldat cu două victime! Una dintre ele avea doar 15 ani…!

   Un accident grav s-a produs pe șoseaua A1 (drumul național care face legătura între București și Oradea și unde pe tronsonul București – Brașov apar de multe ori aglomerări în trafic ),  în urmă cu puțină vreme, în care una dintre victime este un tânăr de numai 15 ani… 

Accidentul s-a produs la kilometrul 40! Două persoane au ajuns la spital, după ce 3 autoturisme au intrat in coliziune. Una din victime este un  tânăr de 15 ani. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

      În eveniment au fost implicate trei autoturisme. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

      Conducătorul unuia dintre autoturisme, în vârstă 35 de ani, a fost găsit încarcerat, fiind necesară folosirea accesoriilor de descarcerare pentru a putea fi extras în siguranță. Acesta era conștient și cooperant. Cealaltă persoană rănită a fost un băiat, în vârstă de 15 ani, pasager într-un alt autoturism. Ambii au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital.

      Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Articolul Accident grav,cu puțin timp în urmă, pe DN 1, soldat cu două victime! Una dintre ele avea doar 15 ani…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

   Un accident grav s-a produs pe șoseaua A1 (drumul național care face legătura între București și Oradea și unde pe tronsonul București – Brașov apar de multe ori aglomerări în trafic ),  în urmă cu puțină vreme, în care una dintre victime este un tânăr de numai 15 ani…  Accidentul s-a produs la kilometrul […]

Articolul Accident grav,cu puțin timp în urmă, pe DN 1, soldat cu două victime! Una dintre ele avea doar 15 ani…! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/accident-gravcu-putin-timp-in-urma-pe-dn-1-soldat-cu-doua-victime-una-dintre-ele-avea-doar-15-ani/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 28 iulie 2023 23:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.