Accident la Vărăști; unul din șoferii implicați a avut nevoie de descarcerare

Accident la Vărăști; unul din șoferii implicați a avut nevoie de descarcerare

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe DJ 401, la ieșire din localitatea Vărăsti. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

Șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a fost găsit blocat în autovehicul și a fost necesară folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi extras în siguranță.

Alte două tinere, de 18 și 23 de ani, au fost rănite.

Toate persoanele implicate erau conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la un spital din capitală.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Colibași, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări. (ISU GIURGIU)

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/accident-la-varasti-unul-din-soferii-implicati-a-avut-nevoie-de-descarcerare/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 30 octombrie 2023 18:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.