Accident tragic de Paște pe DN5 între localitățile Remuș și Daia

Accident tragic de Paște pe DN5 între localitățile Remuș și Daia

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, și-a pierdut viața într-un eveniment rutier ce s-a produs astăzi pe DN5, între localitațile Remuș și Daia.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD și SAJ, dar și Poliția.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto. Bărbatul a fost găsit în interior, în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă, în ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Un bărbat, în vârstă de 53 de ani, și-a pierdut viața într-un eveniment rutier ce s-a produs astăzi pe DN5, între localitațile Remuș și Daia. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD și SAJ, dar și Poliția. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto. Bărbatul a fost găsit în interior, în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă, în ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a mai putut fi salvat.


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/accident-tragic-de-paste-pe-dn5-intre-localitatile-remus-si-daia/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 5 mai 2024 14:15

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.