Accident violent soldat cu două victime (femei) în localitatea Frasinu.

Accident violent soldat cu două victime (femei) în localitatea Frasinu.

Joi, după amiază, a avut loc un accident violent între două autoturisme( vezi foto), ce s-a soldat cu rănirea a două persoane (femei), în localitatea Frasinu, comuna Băneasa. 

Acestea au fost transportate  la spital pentru acordarea de  îngrijiri medicale ! Persoanele,  în vârstă de 34 și 56 de ani,  au fost  conștiente și cooperante la miomentul sosirii echipajelor de salvare.  Totodată în unul din autoturisme a mai fost găsit un tânar, în vârstă de 19 ani, care as refuzat să meargă la spital, afiind  monitorizat de paramedici la fața locului.

Accidentul rutier s-a produs pe DN 41, în localitatea Frasinu, județul Giurgiu,  cele două autoturisme ciocnindu-se într-o curbă, probabil cauza fiind viteza și neadaptarea autoturismelor la condițiile  prin această zonă.  
La locul accidentuluii  s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare. De asemenea la fața locxului s-a deplasat și o ambulanță SMURD cât și două SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa ISU Giurgiu 

Articolul Accident violent soldat cu două victime (femei) în localitatea Frasinu. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Joi, după amiază, a avut loc un accident violent între două autoturisme( vezi foto), ce s-a soldat cu rănirea a două persoane (femei), în localitatea Frasinu, comuna Băneasa.  Acestea au fost transportate  la spital pentru acordarea de  îngrijiri medicale ! Persoanele,  în vârstă de 34 și 56 de ani,  au fost  conștiente și cooperante la […]

Articolul Accident violent soldat cu două victime (femei) în localitatea Frasinu. apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/accident-violent-soldat-cu-doua-victime-femei-in-localitatea-frasinu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 2 februarie 2024 18:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.