Acoperișul unei case din Frătești a luat foc, ieri, la orele prânzului…

Acoperișul unei case din Frătești a luat foc, ieri, la orele prânzului…

Luni, 5 februarie, în jurul prânzului, un incendiu a pus în pericol casa unei familii din localitatea Frătești, fiind la un pas de a fi mistuită de flăcări. Incendiul a fost provocat la nivelul acoperișului.

Ajunși la fața locului cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD, pompierii au constatat faptul că ardea astereala (n.red – , pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

Echipa sosită la locul evenimentuilui  a acționat rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă, iar pagubele să fie cât mai mici.

Din fericire, nu au fost persoane rănite din cauza incendiului izbucnit.

Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza coșului de fum neizolat corespunzător.

Sursa: ISU Giurgiu

Articolul Acoperișul unei case din Frătești a luat foc, ieri, la orele prânzului… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Luni, 5 februarie, în jurul prânzului, un incendiu a pus în pericol casa unei familii din localitatea Frătești, fiind la un pas de a fi mistuită de flăcări. Incendiul a fost provocat la nivelul acoperișului. Ajunși la fața locului cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o […]

Articolul Acoperișul unei case din Frătești a luat foc, ieri, la orele prânzului… apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/acoperisul-unei-case-din-fratesti-a-luat-foc-ieri-la-orele-pranzului/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 6 februarie 2024 14:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.