Acțiune a polițiștilor de la Rutieră. S-au aplicat zeci de sancțiuni

Acțiune a polițiștilor de la Rutieră. S-au aplicat zeci de sancțiuni

Nu purtau centura de siguranță, au depășit viteza legală, au consumat alcool sau nu aveau documentele necesare – sunt principalele abateri constatate de polițiștii Serviciului Rutier Giurgiu, în cadrul unei acțiuni ce s-a derulat în weekend.

S-au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.175 de lei, pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. Dintre acestea, 12 sancțiuni au fost aplicate participanților la trafic care nu au purtat centura de siguranță, 8 pentru depășirea limitei legale de viteză și 8 pentru lipsa documentelor și alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 7 permise de conducere (conducere sub influența alcoolului, depășirea limitei legale de viteză) și retrase 4 certificate de înmatriculare.

Totodată, în perioada de referință, polițiștii au legitimat 122 de persoane, au verificat 130 de autovehicule și au efectuat 21 de testări cu aparatul etilotest și 7 cu aparatul drugtest.

Nu purtau centura de siguranță, au depășit viteza legală, au consumat alcool sau nu aveau documentele necesare – sunt principalele abateri constatate de polițiștii Serviciului Rutier Giurgiu, în cadrul unei…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/actiune-a-politistilor-de-la-rutiera-s-au-aplicat-zeci-de-sanctiuni/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 22 ianuarie 2024 11:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.