ACŢIUNI DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITARE A INFECTĂRII…

Instituția Prefectului – Județul Giurgiu

ACŢIUNI DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS-COV – 2

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii giurgiuveni împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, au desfășurat acțiuni de verificare cu efective mărite pe raza întregului județ cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2, la activitățile de verificare part…icipând 146 de forțe de ordine.

Astfel, au fost verificate 42 de societăți comerciale cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă, 186 mijloace de transport, fiind legitimate totodată 903 persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție dispuse în această perioadă.

Pe parcursul activităților de control polițiștii au adus la cunoștința cetățenilor necesitatea dar și obligativitatea respectării măsurilor de protecție, respectiv purtării măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura.

Polițiștii reamintesc faptul că, deși acționează preventiv, față de abaterile de la normele legale în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurare zilnic și în perioada următoare, pe raza întregului județ, în cadrul efortului comun pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.