Administratorul Societății AMM Giurgiu, Marian MIHALCEA, derulează un proiect ce propune creșterea nivelului educațional în școlile din județul Giurgiu!

Administratorul Societății AMM Giurgiu, Marian MIHALCEA, derulează un proiect ce propune creșterea nivelului educațional în școlile din județul Giurgiu!

Administratorul Societății AMM din Municipiu, Marian Mihalcea,  derulează un proiect extrem de ambițios, intitulat  ”EDUCAȚIE prin DIGITALIZARE”.

După cum ne mărturisea într-un scurt dialog, cu reprezentanții redacției noastre,  este un proiect  #AMM  ce-și propune creșterea  nivelului educațional, prin implementarea celor mai noi tendințe, în materie de echipamente și soft educațional.

Pentru că subiectul digitalizării este unul extrem de important, într-o lume extrem de dependență de informație, acest proiect dorește să disemineze informații relevante despre modul cum se pot accesa proiecte și în același timp cum se pot achiziționa soft-uri extrem de importante pentru un învățământ de calitate – ne spunea Marian Mihalcea.

Prima întâlnire din cadrul acestui proiect – așa  cum ne declara Marian

Mihalcea – a fost un succes, bucurându-se de o prezență importantă, atât calitativ și aici ne referim la partenerii de pe piața digitalizării : #LENOVO , #MICROSOFT , #SAMSUNG , #ASCENDIA, care au propus soluții educaționale, soft-uri  extrem de folositoare,  atât elevilor, cât și profesorilor, aducând la aceeași masă chiar și consultanți în scrierea de proiecte europene. Practic am adus o întreagă echipă de la specialiști care scriu proiectul  până la specialiștii care le implementează efectiv.

Școlile din județul nostru, prin reprezentanții lor, inclusiv cu prezența Inspectoratului  Școlar Județean Giurgiu, prin inspectorul său general, prof. Ion Ghimpețeanu, au fost extrem de receptivi. La aceste dezbateri au fost  prezenți în jur de 115 persoane .  Proiectul consider că a fost un succes atât prin  prisma socializării cât și a informațiilor primite din domeniul digitalizării și implicit pe soft-urile educaționale, care pot fi adaptate în functie de nevoile profesorilor și elevilor. 

Întrebat dacă astfel de întâlniri, pe același subiect, vor mai avea loc, în perioada următoare, Marian Mihalcea a spus:

Este doar un început, având în plan să acopăr tot județul, în acest proiect fiind implicați profesorii, reprezentanții IȘJ și nu în ultimul rând IT-iștii din cadrul școlilor, cât  și alte persoane.

(Jurnal)

Administratorul Societății AMM din Municipiu, Marian Mihalcea,  derulează un proiect extrem de ambițios, intitulat  ”EDUCAȚIE prin DIGITALIZARE”. După cum ne mărturisea într-un scurt dialog, cu reprezentanții redacției noastre,  este un proiect  #AMM  ce-și propune creșterea  nivelului educațional, prin implementarea celor mai noi tendințe, în materie de echipamente și soft educațional. Pentru că subiectul digitalizării este […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/administratorul-societatii-amm-giurgiu-marian-mihalcea-deruleaza-un-proiect-ce-propune-cresterea-nivelului-educational-in-scolile-din-judetul-giurgiu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=administratorul-societatii-amm-giurgiu-marian-mihalcea-deruleaza-un-proiect-ce-propune-cresterea-nivelului-educational-in-scolile-din-judetul-giurgiu
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 12 mai 2023 00:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.