Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, din nou împreună. Cum s-au pozat cei doi în prima zi de școală a fetițelor

Povestea de dragoste dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a fost pusă sub semnul întrebării în ultima vreme, după ce mai multe zvonuri au stârnit ideea că cei doi soți ar fi divorțat sau chiar s-ar fi aflat foarte aproape de o despărțire. După ce artista a șters pozele din mediul online, în care apărea alături de partenerul său, iar designerul a fost surprins în prezența altei femei, gurile rele s-au grăbit să susțină că între cei doi ar fi apărut tensiunile. Recent însă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au fost văzuți din nou împreună, după ce aceștia s-au pozat alături de fetițele lor, în prima zi de școală. Fanii cuplului au fost extrem de încântați de fotografia postată pe contul de socializare al creatorului de modă.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut din nou împreună, în public. Soții s-au fotografiat alături de fiicele lor

Mariajul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este unul extrem de discret, încă din 2010, când cei doi parteneri au decis să își unească destinul și să formeze o familie. Ulterior, aceștia au devenit și părinți, având împreună două fiice. Cu toate că păreau să formeze familia perfectă, relația dintre ei a fost în ultima perioadă marcată de necunoscut și zvonuri cu privire la divorț. Creatorul de modă era surprins în urmă cu mai mult timp în compania unei alte femei, în timp ce soția sa părea să fi luat o decizie radicală, după ce a șters pozele de cuplu de pe contul său de socializare. Recent însă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut din nou împreună, în prima zi de școală a fetițelor lor.

Cei doi părinți și micuțele lor s-au fotografiat la debutul noului an școlar, ca o familie, spre surprinderea cârcotașilor, care îi considerau deja despărțiți. În timp ce Alina a apărut ținând câteva cadouri și buchete de flori, cel mai probabil pentru doamnele învățătoare, Alex Ciucu imortaliza momentul extrem de important din familia lor. Cele două fiice ale cuplului întregesc însă tabloul, ambele fiind îmbrăcate perfect pentru prima zi de școală. În plus, mesajul din descrierea imaginii cu familia Sorescu-Ciucu a dat de înțeles că nu încape îndoială în privința relației dintre cei doi soți.

Un nou început de școală, ca-n vremurile bune. Succes tuturor ! Vă pupăm ! #family, a notat Alex Ciucu în descrierea fotografiei.

Creatorul de modă ia atitudine în scandalul divorțului. “Ne deranjează informațiile astea”

Deși sunt extrem de discreți când vine vorba despre viața lor de familie, soțul Alinei Sorescu a decis să spună lucrurilor pe nume și să ofere un răspuns celor care continuă scandalul divorțului. În ciuda faptului că nu a infirmat și nici nu a confirmat tensiunile presupuse din interiorul mariajului, Alex Ciucu a ținut să precizeze că el și soția sa sunt deranjați de aceste zvonuri lansate în ultima perioadă.

La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public, spunea Alexandru Ciucu, în urmă cu mai mult timp, pentru impact.ro.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.