Anamaria Prodan, cadou de 300.000 de euro primit de la Reghe. Impresara e o norocoasă

Puține femei sunt răsfățate de partenerii de viață așa cum este celebra impresară. Anamaria Prodan, cadou de 300.000 de euro primit de la Reghe. Se pare că antrenorul a vrut să sărbătorească noul contract cu Al Ahli făcându-i o surpriză uriașă soției.

Anamaria Prodan, cadou de 300.000 de euro primit de la Reghe

Dragostea se măsoară și în cai putere. Cel puțin, așa se întâmplă în „cuplul de aur” al sportului românesc.  Anamaria Prodan, cadou de 300.000 de euro primit de la Reghe, la scurt timp după semnarea contractului cu Al Ahli. Tehnicianul i-a oferit soției un bolid de lux, un Bentley Bentayga, cu care impresara face furori pe străzile din București. O asemenea bujuterie pe patru roți nu are cum să treacă neobservată în trafic. Potrivit Playsport, cei doi au testat noua achiziție prin tot orașul. Se pare că „soarele” ei o iubește nespus de mult și nu se uită niciodată la bani când vine vorba de fericirea ei.

Când vine vorba despre afecțiune și exprimarea iubirii în public, cei doi nu s-au ferit niciodată să arate tuturor cât de specială este relația lor. În cartea ei, Anamaria Prodan menționează, chiar la început, că Reghe este „soarele vieții ei”. Mai mult, nu ratează nicio ocazie să precizeze că sunt suflete pereche și că Laurențiu îi este mereu alături și o sprijină necondiționat, formând o familie de invidiat.

„Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Prodan, tatălui său eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și mândrie. Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele. Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele”, a scris Anamaria în cartea „Da, sunt cea mai bună”.

Anamaria Prodan, cadou de 300.000 de euro primit de la Reghe
Cuplul Prodan-Reghe a ieșit în oraș cu noua achiziție. Sursă foto: Playsport

Reghe, colecționar de mașini de lux

Antrenorul are o colecție impresionantă de mașini de lux ce numără, până în prezent, nu mai puțin de 15 modele spectaculoase. Vorbim doar despre autoturismele tehnicianului, fără să le mai luăm în calcul și pe cele al soției sale. În urmă cu câțiva ani, un angajat al familie făcea dezvăluiri uluitoare despre „bijuteriile” familiei.

„Nu sunt toate mașinile în România! Unele sunt în țară, altele, în Statele Unite, Arabia Saudită și în Emirate Arabe, acolo unde locuiește acum. Cele mai scumpe sunt în garaje special amenajate și sunt conduse doar de Laurențiu Reghecampf sau de soția sa, Anamaria Prodan. Nu se suie nimeni în Rolls Royce sau în Ferrari! Există un om care se ocupă de revizii, întreținere, acte, absolut tot ce trebuie făcut la ele. Familia are un om care știe când expiră ITP-urile, când trebuie schimbat uleiul și alte chestiuni specifice mașinilor. Costurile de întreținere sunt de câteva mii de euro pe lună! Sume foarte mari se plătesc și când vin impozitele, la începutul fiecărui an”, spunea angajatul.

Mașinile din colecția lui Reghe:

  • Mercedes SLS: 450.000 de euro
  • Rolls Royce Wraith: 400.000 de euro
  • Rolls Royce Ghost Series II: 350.000 de euro
  • Ferrari 488 GTB: 350.000 de euro
  • Bentley: 270.000 de euro
  • Rolls Royce Wraith: 220.000 de euro
  • Mercedes SLR: 210.000 de euro
  • Mercedes Maybach S500: 210.000 de euro
  • Mercedes S Class: 150.000 de euro
  • Aston Martin: 150.000 de euro
  • Mercedes Vito: 120.000 de euro
  • Jeep Wrangler Rubicon: 90.000 de euro
  • Mercedes-Benz Viano: 80.000 de euro
  • Mercedes M Class: 70.000 de euro
  • Buick Enclave: 70.000 de euro

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.