Anamaria Prodan îi aduce acuzaţii grave lui Reghecampf. Cum ar fi furat-o antrenorul: „Direct în cont”

Cu fiecare nouă dezvăluire, devine din ce în ce mai clar că imaginea familiei perfecte, un model pentru toți cei din showbiz-ul românesc, era doar iluzie. Cel puțin, în ultimii ani ai mariajului lor. Antrenorul și impresara se pregătesc acum pentru un meci extrem de dificil – divorțul. Mințită, trădată, nu mai are niciun motiv să îl apere, așa că a decis să dea cărțile pe față depre comportamentul celui care i-a fost soț timp de aproape 16 ani. Anamaria Prodan îi aduce grave lui Reghecampf.

Anamaria Prodan, noi acuzații grave

Problemele nu sunt noi în cuplul Prodan-Reghecampf, însă impresara a depus eforturi uriașe, în ultimii ani, să apere imaginea familiei sale. Acum, când nu mai are nimic de pierdut și nici vreun motiv să îl protejeze pe antrenor, șirul acuzațiilor la adresa acestuia pare nesfârșit.

Invitată la podcastul lui Codin Maticiuc, Anamaria Prodan a dezvăluit că fiul lor a descoperit că Reghe avea o amantă după ce a fost dat de gol de o aplicație instalată pe telefonul mobil. Mai mult, impresara a mai spus că viitorul ei fost soț a furat de acasă ceasuri și bani, pe care îi transfera, susține ea, cu descrierea „ajutor” în contul amantei sale.

„Băiatul lui a descoperit că are amantă. Cu telefonul, share location. M-a sunat şi mi-a zis imediat! Fostul meu soţ a furat ceasuri, bani. Direct în contul amantei punea banii. Cât de bătut în cap să fii să spui aşa ceva?! Să iei din contul copiilor tăi şi să îi pui ei?! Târziu am aflat. Scria că e AJUTOR! A mers târâş, nu a spus nimic!”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan

„Unde sunt banii?! Unde sunt alea?! Am tăcut ani de zile”

Cu toate că abia aflase că era înșelată, Anamaria Prodan a ales să rămână alături de el, crezând, sperând, că va fi un capitol încheiat. Au încercat să meargă mai departe, au dat o petrecere fabuloasă pentru a marca 15 ani de căsătorie. În spatele chipurilor zâmbitoare se ascundeau, însă, trădări ce nu pot fi iertate.

„Eu i-am ţinut partea mereu. Le-am spus şi copiilor să îşi ţină gura: „Tati a greşit, gata! De acum nu mai vorbim despre asta. O luăm de la capăt”. Am făcut nuntă mare, ca o reconfirmare, am împlinit 15 ani in vara. Am fost în direct, pe la televizor, iubire ca în filme era. Eu ştiam de toate! Îl teroriza asta cu mesajele. Dacă rămânea lângă noi era tot soarele familiei.

Când m-am trezit, m-am trezit prost! Unde sunt banii?! Unde sunt alea?! Am tăcut ani de zile, apoi am vorbit cu avocaţii. I-am spus să aducă ce a furat înapoi!”, a adăugat impresara.

SURSĂ ARTICOL

Read More

Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.