Arestat pentru trei infracțiuni, printre care și lovirea unui copil de 11 ani

Arestat pentru trei infracțiuni, printre care și lovirea unui copil de 11 ani

La data de 22 septembrie a.c., ora 19.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Mihăilești, au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Buturugeni, cu privire la faptul că, fiul său, de 11 ani ar fi fost agresat fizic, la școală, de către un bărbat.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări s-a stabilit faptul că, în timp ce tânărul se afla la școală, un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Buturugeni, a coborât din mașină și l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind unitatea de învățământ, la volanul autoturismului.

La data de 25 septembrie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere a fost reținut, pentru 24 de ore. (IPJ GIURGIU)

La data de 22 septembrie a.c., ora 19.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Mihăilești, au fost


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/arestat-pentru-trei-infractiuni-printre-care-si-lovirea-unui-copil-de-11-ani/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 26 septembrie 2023 15:32

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.