Astăzi dimineață, o Autoutilitară a luat foc pe strada ”Dudului„ din municipiul Giurgiu (VIDEO)

Astăzi dimineață, o Autoutilitară a luat foc pe strada ”Dudului„ din municipiul Giurgiu (VIDEO)

În această dimineață, pe strada Dudului, din municipiul Giurgiu, o autoutilitară a luat foc…

Mașina era parcată pe marginea drumului, în spatele unui alt autoturism. Proprietarul, care se afla în blocul din apropiere, a coborât imediat și a cerut ajutorul echipelor de pompieri.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o mașină de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Aceștia au constatat faptul că mașina ardea violent pe partea din față, iar flăcările ajunseseră deja și la cealaltă mașină. Din fericire nu au existat persoane rănite de către incendiu.

În ciuda efdorturilor pompierilor, autoutilitara a ars în proporție de 90% , iar la autoturismul aflat în apropiere au ars bara și stopurile , degradându-se haionul (n.red.- ușă spate rabatabilă, care include în ea luneta și permite accesul în portbagaj) și spărgându-se luneta.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurt circuit.

Sursa: ISU Giurgiu

https://www.facebook.com/reel/911100937163406

Articolul Astăzi dimineață, o Autoutilitară a luat foc pe strada ”Dudului„ din municipiul Giurgiu (VIDEO) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

În această dimineață, pe strada Dudului, din municipiul Giurgiu, o autoutilitară a luat foc… Mașina era parcată pe marginea drumului, în spatele unui alt autoturism. Proprietarul, care se afla în blocul din apropiere, a coborât imediat și a cerut ajutorul echipelor de pompieri. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul detașamentului Giurgiu, cu o autospecială […]

Articolul Astăzi dimineață, o Autoutilitară a luat foc pe strada ”Dudului„ din municipiul Giurgiu (VIDEO) apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/astazi-dimineata-o-autoutilitara-a-luat-foc-pe-strada-dudului-din-municipiul-giurgiu-video/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 9 februarie 2024 15:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.