AUR Giurgiu, din poartă-n poartă, în campania ”Iarna Românilor”

AUR Giurgiu, din poartă-n poartă, în campania ”Iarna Românilor”

Alianța pentru Unirea Românilor Giurgiu (AUR) a reluat acțiunile în care își propune să ajungă la toți giurgiuvenii pentru a le aduce la cunoștință proiectele AUR pentru România.

Așa cum s-a întâmplat și în vară, reprezentanții și simpatizanții AUR merg din casă-n casă și pe străzile localităților din județul Giurgiu pentru a discuta cu oamenii, pentru a le asculta doleanțele și pentru a le prezenta soluțiile dacă AUR ar ajunge la guvernare.

Campania din această iarnă a demarat în Municipiul Giurgiu, pentru ca, în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, să se deruleze în localitatea Malu.

Intitulată ”Iarna Românilor, campania AUR va continua în toate localitățile județului Giurgiu, programată să se deruleze în perioada 08 ianuarie – 01 martie 2024.

Alianța pentru Unirea Românilor Giurgiu (AUR) a reluat acțiunile în care își propune să ajungă la toți giurgiuvenii pentru a le aduce la cunoștință proiectele AUR pentru România. Așa cum…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/aur-giurgiu-din-poarta-n-poarta-in-campania-iarna-romanilor/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 29 ianuarie 2024 13:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.