AUR un partid de derbedei politici ţinut în braţe de instituţii ale statului

AUR un partid de derbedei politici ţinut în braţe de instituţii ale statului

Politică de cadre. George Simion  liderul AUR: „Primiti-i pe toti, indiferent ce dubii aveti despre ei, ce escroci sunt!”

Ieri a venit rândul Primăriei Giurgiu să fie „vizitată” de derbedei AUR, partidul lui George Simion. Nu este prima primărie asaltată de derbedeii AUR. Tonul a fost dat chiar liderul partidului, Simion, care a intrat cu forţa însoţit de un grup de scandalagii în Primăria Timişoara.Se întâmpla în ianuarie 2022.

Între timp, Simion a lăsat-o mai moale. Fie că nu-i permite timpul să viziteze  personal fiecare primărie, fie că vrea ca treburile murdare să le facă „comandouri” tocmite. Vin la cerere.

Nu este greu de ghicit cine i-a chemat la Giurgiu pe doi derbedei, care cu camera video  a telefonului pornită, au trecut ieri prin birourile viceprimarului Ionel Muscalu şi au încercat să ajungă şi în biroul primarului Anghelescu. Au ignorat secretara primarului au încercat să intre în biroul acestuia, dar cum primarul nu era în sediu, biroul era încuiat. Aşa că s-au mulţumit să rupă o clanţă.

Unul dintre indivizi, Marian Soioc nu este la prima ispravă de acest gen. Colegii de la Eveniment GR s-au documentat şi au aflat că acesta este din Constanţa și se deplasează, la ordin, la diferite primării din țară, unde, filmând tot timpul, încearcă să provoace scandal…Dovadă stau zecile de filmulețe postate, de la sediile diferitelor autorități publice (Bârlad, Ploiești, comuna Băcani – județul Vrancea, Ghimbav – Brașov, sector 6 București, etc).

Potrivit Codului Penal, fapta celor doi se încadrează la art. 225 -Violarea sediului profesional. Pătrunderea fără drept, în orice mod, în oricare dintre sediile unde o persoană juridică sau fizică îşi desfăşoară activitatea profesională ori refuzul de a le părăsi la cererea persoanei îndreptăţite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

De ce mai este Soioc în libertate? Pentru că el nu este un cetăţean nemulţumit care se duce peste primarul lui. Este dovedit un scandalagiu de profesie care, evident nu stă în drum de o amendă. Este evident că se impunea pedeapsa privativă cu libertatea după a treia, a patra faptă.

Asta se întâmplă pentru că prea mulţi angajaţi ai instituţiilor statului protejează actele de huliganism ale membrilor şi simpatizanţilor AUR şi privesc cu simpatie către liderii acestui partid extremist, confundând naţionalismul exacerbat şi populismul găunos cu patriotismul.

Ioan Mănăilă

Politică de cadre. George Simion  liderul AUR: „Primiti-i pe toti, indiferent ce dubii aveti despre ei, ce escroci sunt!” Ieri a venit rândul Primăriei Giurgiu să fie „vizitată” de derbedei AUR, partidul lui George Simion. Nu este prima primărie asaltată de derbedeii AUR. Tonul a fost dat chiar liderul partidului, Simion, care a intrat cu […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/aur-un-partid-de-derbedei-tinut-in-brate-de-institutii-ale-statului/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 15 martie 2024 12:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.