Autoturism furat din cartierul Tineretului, din Giurgiu

Autoturism furat din cartierul Tineretului, din Giurgiu

Miercuri noapte, la miezul nopții, proprietarul unui autoturism a sunat la Poliția Municipiul Giurgiu pentru a anunța că un bărbat i-a furat mașina parcată pe strada Tineretului din municipiu.

Hoțul ar fi condus autoturismul și ar fi făcut accident soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul condus ar fi fost sustras, în scop de folosință.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 8 februarie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și furt în scop de folosință, a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi, 9 februarie, acesta va fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

Miercuri noapte, la miezul nopții, proprietarul unui autoturism a sunat la Poliția Municipiul Giurgiu pentru a anunța că un bărbat i-a furat mașina parcată pe strada Tineretului din municipiu. Hoțul…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/autoturism-furat-din-cartierul-tineretului-din-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 9 februarie 2024 13:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.