Autovehicul în valoare de aproximativ 100.000 lei, descoperit în PTF Giurgiu

Autovehicul în valoare de aproximativ 100.000 lei, descoperit în PTF Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autovehicul estimat la o valoare de 100.000 lei, aflat în atenția autorităților din Spania. 

În data 15.01.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la control, un cetățean român, în vârstă de 56 de ani, conducând ansamblul rutier, format din cap tractor marca MAN și semiremorcă, având numere de înmatriculare specifice României.

Cu ocazia efectuării verificărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că mijlocul de transport, figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Spania.

Autovehiculul, estimat la o valoare de 100.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale prin unitatea de parchet.

Inspector de poliție

 Raluca-Petronela Stan

Articolul Autovehicul în valoare de aproximativ 100.000 lei, descoperit în PTF Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autovehicul estimat la o valoare de 100.000 lei, aflat în atenția autorităților din Spania.  În data 15.01.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la control, un cetățean român, în vârstă de 56 […]

Articolul Autovehicul în valoare de aproximativ 100.000 lei, descoperit în PTF Giurgiu apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/autovehicul-in-valoare-de-aproximativ-100-000-lei-descoperit-in-ptf-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 16 ianuarie 2024 15:13

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.