Aveți grijă la escroacele cețin păpuși din cârpe, în brațe și vă cerșesc bani pentru ”bebeluși”…!

Aveți grijă la escroacele cețin păpuși din cârpe, în brațe și vă cerșesc bani pentru ”bebeluși”…!

Poliţia Locală din Capitală  a amendat, în ultimele zile, mai multe femei care cerşeau la semafoare sub pretextul : „un bănuţ pentru lapte praf”,  ţinând în braţe păpuşi din cârpe în loc de bebeluşi, după cum  informează Primăria Sectorului 6.

Așa că aveți grijă dragi giurgiuveni, orașul nostru este aproape de Capitală și proastele deprinderi ajung cât se poate de repede.

Într-un comunicat transmis în Capitală de autoritatea locală, se menționează:

Un fenomen bizar a început să ia amploare pe străzile Capitalei, la început de an: femei cu bebeluşi în braţe cerşesc la semafor ‘un bănuţ pentru lapte praf’. Atenţie! Nu vă lăsaţi păcăliţi! În braţele cerşetoarelor nu sunt copii, ci păpuşi din cârpe. Poliţia Locală Sector 6 a prins în fapt mai multe impostoare, pe care le-a sancţionat cu amendă”. 

Sursa citată relatează un astfel de caz petrecut pe 5 ianuarie, în intersecţia Cotroceni cu Piaţa Leu, unde o astfel de femeie apela la mila şoferilor.

Poliţia Locală Sector 6, aflată prin zonă, s-a sesizat în acest caz şi a constatat că femeia ţinea în braţe  o păpuşă din cârpe, băgată într-o salopetă de copil.

Joi au fost prinse alte  trei cerşetoare cu păpuşi din haine, în zone diferite ale Sectorului 6. Săptămâna trecută, de asemenea, alta.

Sunt persoane tinere, în putere, care pot munci şi refuză sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC). Fiecare dintre ele a fost amendată.

”În data de  6 ianuarie, o altă  persoană  cu păpuşă în braţe apela la mila şoferilor în zona Grozăveşti”, adaugau reprezentanții primăriei de sector .

Autorităţile suspectează „o adevărată reţea de cerşetoare cu păpuşi”, pentru că unele persoane prinse în fapt figurează cu acelaşi nume de familie şi au mai fost amendate anul trecut pentru aceeaşi faptă.

Conform legii 61/1991 republicată, apelarea în mod repetat la mila publicului se pedepseşte cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei.

Sursa:  AGERPRES


Poliţia Locală din Capitală  a amendat, în ultimele zile, mai multe femei care cerşeau la semafoare sub pretextul : „un bănuţ pentru lapte praf”,  ţinând în braţe păpuşi din cârpe în loc de bebeluşi, după cum  informează Primăria Sectorului 6. Așa că aveți grijă dragi giurgiuveni, orașul nostru este aproape de Capitală și proastele deprinderi […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/aveti-grija-la-escroacele-cetin-papusi-din-carpe-in-brate-si-va-cersesc-bani-pentru-bebelusi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=aveti-grija-la-escroacele-cetin-papusi-din-carpe-in-brate-si-va-cersesc-bani-pentru-bebelusi
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 17 ianuarie 2023 17:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.