Avocatul Poporului îşi trimite reprezentanţii la Giurgiu

Avocatul Poporului îşi trimite reprezentanţii la Giurgiu

Comunicat de presă, instituția Avocatul Poporului

Miercuri – 22 februarie 2023 – între orele 10:00 – 14:00, reprezentanții instituţiei Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Slobozia, vor fi prezenți în municipiul Giurgiu, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Giurgiu şi pentru a primi petiţii. Frecvența cu care se vor acorda audiențe în județul Giurgiu este lunară, urmând ca datele să fie comunicate publicului prin intermediul presei locale.

Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Giurgiu, situat în municipiul Giurgiu, B-dul. București, nr. 10, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop.

Pentru operativitate, recomandăm ca persoanele interesate să solicite telefonic la numărul 0243/233200 o programare prealabilă, iar la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie.

Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Slobozia al instituției Avocatul Poporului 0243/233200.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Slobozia pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa biroului din municipiul Slobozia, Str. Episcopiei nr. 1, județul Ialomița sau prin e-mail pe adresa avpslobozia@avp.ro. Programul de audiențe la sediu și de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marți și joi în intervalul orar 12.00- 16.00.

Reamintim cetățenilor că, instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă față de oricare altă autoritate publică din România și are drept drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.

Comunicat de presă, instituția Avocatul Poporului Miercuri – 22 februarie 2023 – între orele 10:00 – 14:00, reprezentanții instituţiei Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Slobozia, vor fi prezenți în municipiul Giurgiu, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Giurgiu şi pentru a primi petiţii. Frecvența cu care se vor acorda audiențe în județul Giurgiu este lunară, […]


Autorul articolului Obiectiv Gr.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://obiectivgiurgiu.ro/avocatul-poporului-isi-trimite-reprezentantii-la-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://obiectivgiurgiu.ro/feed/
Titlu original ObiectivGiurgiu.Ro – cotidian de informație, opinie și atitudine civică
Data originala articol 16 februarie 2023 21:06

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.