Azi dimineață, o tânără a fost victima unui accident auto, pe barajul din orașul Mihăilești!

Azi dimineață, o tânără a fost victima unui accident auto, pe barajul din orașul Mihăilești!

O tânără, în vârstă de 20 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe barajul din localitatea Mihăilești, în această dimineață.

 Au intervenit la caz coordonatorul SMURD și un paramedic care ieșiseră din tura de serviciu și se întorceau spre Giurgiu. Aceștia au oprit imediat la locul accidentului și au acordat primul ajutor tinerei victime, până la sosirea echipajelor.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat faptul că în accident era implicat un singur autoturism, în care se aflau trei persoane.
Tânăra, pasageră în autoturism, era conștientă și cooperantă, fiind preluată de echipajul SMURD și transportată la un spital din capitală. Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la fața locului din partea echipajului SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

(Surse: SAJ Giurgiu)

O tânără, în vârstă de 20 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe barajul din localitatea Mihăilești, în această dimineață.  Au intervenit la caz coordonatorul SMURD și un paramedic care ieșiseră din tura de serviciu și se […]


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/azi-dimineata-o-tanara-a-fost-victima-unui-accident-auto-pe-barajul-din-orasul-mihailesti/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=azi-dimineata-o-tanara-a-fost-victima-unui-accident-auto-pe-barajul-din-orasul-mihailesti
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 5 martie 2023 15:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.