Biblioteca județeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu își…

Biblioteca Judeteana I.A. Bassarabescu

Biblioteca județeană „I.A. Bassarabescu” Giurgiu își informează utilizatorii că anul acesta proiectul de „Inițiere a cititorilor în utilizarea calculatorului şi a internetului” – care a demarat în anul 2018 la Filiala din Şos. Bucureşti bl. 66/1 D – se extinde la încă două secţii ale Bibliotecii Judeţene: La Sala de Lectură din str. Bucureşti nr. 53 şi la Secţia de Împrumut Carte pentru Adulţi din str. Ştefan cel Mare nr. 14.
Alături de celelalte servicii tradiţionale… ale Bibliotecii, în funcţie de cerinţele lor, prin acest proiect utilizatorii pot fi sprijiniţi să îşi deschidă un cont de e-mail sau un cont pe o reţea de socializare, să își poată achita facturile, taxele și impozitele online iar de astăzi se pot înscrie pe Platforma națională de programare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.
Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal desfășurate în legătură cu acest proiect sunt în acord cu prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date precum şi cu respectarea tuturor normelor sanitare în vigoare.
(foto arhivă)

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, interior

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.