Bucureşteanul care s-a filmat în timp ce arunca pe geam cu diverse obiecte în trecători în staţiunea Mamaia, pus sub control judiciar

Tânărul care a aruncat mai multe obiecte de la un balconul unui apartament din Mamaia şi a postat imagini cu faptele sale pe o reţea de socializare a fost plasat sub control judiciar.

„La data de 14.08.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru 60 zile, față de inculpatul O.V.C., cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, prev. de art. 371 Cod penal, cu aplic. art. 41 alin. 1 Cod penal, și distrugere, prev. de art. 253 alin. 1 din Cod penal, cu aplic. art. 41 alin. 1 Cod penal, ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 Cod penal.”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Procurorii au reţinut că „în noaptea de 7 spre 8 august, în jurul orei 3,00, aflându-se la o petrecere ce a avut loc în staţiunea Mamaia, de faţă fiind mai multe persoane, a aruncat într-un loc public, respectiv parcarea din faţa blocului, fără niciun motiv, cu un scaun pliabil peste balconul apartamentului, scaun ce a căzut peste autoturismul marca Jeep Wrangler, ce se afla parcat, provocându-i distrugeri minore, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică, iar ulterior, acesta i-a luat ochelarii de vedere ce aparţineau persoanei vătămate D.Ş, care era prezent în apartament şi i-a aruncat peste acelaşi balcon, provocând distrugerea acestora”.

„Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluție în cauză față de inculpatul O.V.C.”, a transmis Parchetul.

Vă reamintim că Vlad Obu, bucureşteanul care a şocat Mamaia, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Constanţa săptămâna trecută.

Potrivit unei postări de pe contul de Facebook al Poliţiei Române, cu titlul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, tânărul s-a filmat şi în alte ipostaze în care îi agresa ori îi provoca pe cei din jurul său.

„Zilele precedente, pe internet, au apărut imagini în care un tânăr, dornic de faimă, se filma în următoarele ipostaze: a aruncat, de la balcon, o sticlă de şampanie spre două fete şi un scaun pe maşinile parcate; i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-şi ucide fiul; i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon; a provocat persoane din preajma sa; a încercat să sugrume un tânăr, folosind o tehnică de lupte. În acest moment, el a fost reţinut, pentru 24 de ore. Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deşi nu există o logică în tot ce a făcut”, se arăta în postarea din 13 august a Poliţiei Române.

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.