Bursa locurilor de muncă, la Teatrul Valah

Bursa locurilor de muncă, la Teatrul Valah

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă desfăşurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă în data de 17 mai 2024

Evenimentul se va desfăşura la nivelul național şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl reprezintă creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Angajatorii interesaţi în selecţionarea forţei de muncă sunt invitaţi să participe la Bursă pentru a cunoaşte direct oferta de forţă de muncă, de a recruta şi selecta personal în vederea ocupării locurilor de muncă vacante.

Agenţii economici se pot adresa AJOFM GIURGIU, în vederea confirmării participării la acest eveniment şi pentru a completa Anexa nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, cu privire la locurile de muncă disponibile.

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfășura în foaierul TEATRULUI VALAH din județul Giurgiu în data de 17 mai 2024 începând cu ora 09,00.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

 

BIROUL DE PRESĂ AL AJOFM GIURGIU

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu anunţă desfăşurarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă în data de 17


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/bursa-locurilor-de-munca-la-teatrul-valah/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 15 mai 2024 13:34

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.