Câinele moare de drum lung și… Marian Mina de grija lui Nicolae Ciucă!

Câinele moare de drum lung și… Marian Mina de grija lui Nicolae Ciucă!

Frica de mazilire după dezastrul de la alegeri și obediența față de șefi, îl aruncă pe liderul (încă) al PSD Giurgiu în cel mai desăvârșit ridicol!

Cu o organizație distrusă, alegeri pierdute și membri de partid debusolați de indiferența liderului, lui Marian Mina îi arde de miștouri!

Dar, dacă e ordin, execută, fără să se gândească la faptul că e ultimul care ar trebui să facă asta.

După aproape o lună de tăcere disprețuitoare la adresa membrilor de partid și a votanților, când în sfârși apare și toată lumea aștepta o declarație, o explicație a dezastrului din PSD, Mina iese cu aceleași miștouri de golănaș de cartier, nedemne de un parlamentar al statului, ținta lui de data aceastafiind Nicolae Ciucă pe care îl ironizează numindu-l ”plagiator”, și ”Moș Teacă”, ”om fără onoare”:

 

Pe bune? Adică a ajuns un general al Armatei Române și un diplomat, secretar general al NATO să fie luați la mișto și făcuți proști de Mina, cel care, prin forțe proprii n-a putut ajunge decât încasator de taxă de drum la Vama Giurgiu…că director la DRDP l-a făcut Bădălău? Uite, că da!

Dar stați puțin, că ce e mai bun abia urmează!

Mina a făcut postarea la ora 12.59, cu patru minute după ce un alt parlamentar PSD a făcut una aproape identică:

Chiar așa, identice, măi, băieți? Cum e, domnule Mina cu ”plagiatul” ăla?

Acum, între noi, fie vorba, să te numești Mina si să vorbești de dat afară din partid e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului.

Dar, probabil că omul tot mai speră că scapă!

M.B

 

 

 

 

Frica de mazilire după dezastrul de la alegeri și obediența față de șefi, îl aruncă pe liderul (încă) al PSD Giurgiu în cel mai desăvârșit ridicol! Cu o organizație distrusă, alegeri pierdute și membri de partid debusolați de indiferența liderului, lui Marian Mina îi arde de miștouri! Dar, dacă e ordin, execută, fără să se gândească la faptul că e ultimul care ar trebui să facă asta. După aproape o lună de tăcere disprețuitoare la adresa membrilor de partid și a votanților, când în sfârși apare și toată lumea aștepta o declarație, o explicație a dezastrului din PSD, Mina iese […]


Autorul articolului Bragaru Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-acum.ro/cainele-moare-de-drum-lung-si-marian-mina-de-grija-lui-nicolae-ciuca/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-acum.ro/feed/
Titlu original Giurgiu Acum – ziarul electronic al giurgiuvenilor de unde afli totul la timp
Data originala articol 9 iulie 2024 22:16

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.