Campania: Nu fii NESIMȚIT! Dovedește, că ești EDUCAT!, vă oferă imagini ce vă pot afecta emoțional!

Campania: Nu fii NESIMȚIT! Dovedește, că ești EDUCAT!, vă oferă imagini ce vă pot afecta emoțional!

În ciuda apelurilor disperate ale  conducerii societății Giurgiu Servicii Publice, a Campaniei ”Nu fii NESIMțit! Dovedește că ești EDUCAT!,” inițiată de cotidianul nostru ”Jurnal giurgiuvean”, împreună cu operatorul local de salubritate ”United Waste Solutions SRL” ( fost ROSAL),  NESIMȚIREA unora dintre cetățeni, își face simțită prezența oriunde și când te aștepți mai puțin.

Eforturile noastre de conștientizare și de educare a cetățenilor, pentru un  oraș curat și aerisit,  CONTINUĂ săptămâna aceasta cu alte, câteva  noi imagini din Municipiul Giurgiu.

Vă avertizăm că imaginile următoare vă pot afecta emoțional!…Cu siguranță că ele i-au afectat în primul rând olfactiv pe cei care au trecut prin apropierea acestei platforme, în aceste zile! 

Iată cum arată o platformă de gunoi după ce este descărcată și curățată…

Și iată cum arată ea la finalul unei zile, după ce vandalii, saltimbancii și-au aruncat gunoiul…

Bine măcar că resturile sunt depozitate într-un loc dedicat acestui lucru  și nu pe  oriunde, la colț de stradă,  ca în imaginea  de mai jos…

 ***************************************************************************

ATENȚIE! Dacă surprindeți imagini cu zone acoperite de gunoaie, aruncate la întâmplare sau cu indivizi ce se pretează la astfel de gesturi, părând că abia au coborât din copac, trimiteți-le la redacția noastră.

Articolul Campania: Nu fii NESIMȚIT! Dovedește, că ești EDUCAT!, vă oferă imagini ce vă pot afecta emoțional! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

În ciuda apelurilor disperate ale  conducerii societății Giurgiu Servicii Publice, a Campaniei ”Nu fii NESIMțit! Dovedește că ești EDUCAT!,” inițiată de cotidianul nostru ”Jurnal giurgiuvean”, împreună cu operatorul local de salubritate ”United Waste Solutions SRL” ( fost ROSAL),  NESIMȚIREA unora dintre cetățeni, își face simțită prezența oriunde și când te aștepți mai puțin. Eforturile noastre […]

Articolul Campania: Nu fii NESIMȚIT! Dovedește, că ești EDUCAT!, vă oferă imagini ce vă pot afecta emoțional! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/campania-nu-fii-nesimtit-dovedeste-ca-esti-educat-va-ofera-noi-ipostaze-din-municipiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 25 septembrie 2023 17:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.