Campania ”Toaleta nu este coș de gunoi!”

Campania ”Toaleta nu este coș de gunoi!”

Comunicat de presă

19.01.2024

            În acest an, SC Apa Service SA Giurgiu a demarat campania ”Toaleta nu este coș de gunoi!”, adresată tuturor giurgiuvenilor, cu scopul de a proteja sistemul de canalizare afectat de numeroasele deșeuri care înfundă Sistemele de Pompare a Apei (SPAU-ri), creează un mare disconfort și generează costuri uriașe pentru companie.

            Campania nu se adresează doar persoanelor fizice, ci și persoanelor juridice care deversează în canalizare deșeuri care ar trebui să se regăsească la tomberon.

Deșeurile, grăsimile menajere și uleiul alimentar dăunează grav mediului, iar depunerea pe pereții conductelor de canalizare provoacă obturări și coroziune rapidă, blocând sau distrugând rețelele de canalizare.

Un exemplu concludent este cel al agenților comerciali din Piața Centrală, florăriile, care folosesc sistemul de canalizare pentru a arunca resturi de flori, frunze, crengi, sârmă, rumeguș, lemn, etc.

Atragem atenția, pe această cale, că astfel de acțiuni nu vor rămâne nesancționate și le readucem la cunoștința celor care au astfel de practici că puțină responsabilitate nu ar strica atunci când folosesc sistemul de canalizare.

Compartimentul Relații Mass-Medias

( Tel 0246/212227,   Fax.  0246/215718,  * apagiurgiu@yahoo.com, office@apagiurgiu.ro

The post Campania ”Toaleta nu este coș de gunoi!” appeared first on Informatia de Giurgiu.

Comunicat de presă 19.01.2024             În acest an, SC Apa Service SA Giurgiu a demarat campania ”Toaleta nu este coș de gunoi!”, adresată tuturor giurgiuvenilor, cu scopul de a proteja sistemul de canalizare afectat de numeroasele deșeuri care înfundă Sistemele de Pompare a Apei (SPAU-ri), creează un mare disconfort și…

The post Campania ”Toaleta nu este coș de gunoi!” appeared first on Informatia de Giurgiu.


Autorul articolului Mitroi Mariana
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://www.informatiadegiurgiu.ro/campania-toaleta-nu-este-cos-de-gunoi/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://www.informatiadegiurgiu.ro/feed/
Titlu original Informatia de Giurgiu
Data originala articol 22 ianuarie 2024 11:23

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.