CAPTURĂ DE PROPORȚII ÎN VAMĂ: ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ ÎN VALOARE DE PESTE 10 MILIOANE LEI! (VIDEO)

CAPTURĂ DE PROPORȚII ÎN VAMĂ: ȚIGĂRI DE CONTRABANDĂ ÎN VALOARE DE PESTE 10 MILIOANE LEI! (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu au descoperit, într-un autocamion cu produse alimentare, cantitatea de 8.700.000 de țigarete (435.000 de pachete),  estimată la o valoare de peste 10,8 milioane lei, ce urma a fi introdusă illegal în ţară.

Şoferul autovehiculului era un cetăţean bulgar, iar în cauză se derulează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

 

La data de 18.08.2023, în jurul orei 8.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, un cetățean bulgar. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, produse alimentare în Belgia.

 

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au procedat la desigilarea mijlocului de transport şi efectuarea unui control amănunțit asupra incărcăturii acestuia. Astfel, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperite ascunse, în spatele mărfii declarate în documente (metoda capac), 800 de baxuri ce conţineau 8.700.000 de țigarete (435.000 de pachete).

 

Țigările, în valoare totală de aproximativ 10.875.000 de lei, au fost indisponibilizate,  iar față de șoferul autocamionului s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore. În continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

 

Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu au descoperit, într-un autocamion cu produse alimentare, cantitatea de 8.700.000 de țigarete (435.000 de pachete),  estimată la o valoare de peste 10,8 milioane lei, ce urma a fi introdusă illegal în ţară. Şoferul autovehiculului era un cetăţean bulgar, iar în cauză se derulează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă …


Autorul articolului C.E.
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-news.ro/news/index.php/2023/08/19/captura-de-proportii-in-vama-tigari-de-contrabanda-in-valoare-de-peste-10-milioane-lei-video/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://giurgiu-news.ro/news/index.php/feed/
Titlu original Giurgiu News
Data originala articol 19 august 2023 18:02

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.