Care a fost primul loc de muncă al lui Teo Trandafir. ”La salariu mi-am luat ciocolată, am mâncat-o în baie”

După opt ani petrecuți în cadrul televiziunii Kanal D, Teo Trandafir a oferit un interviul în cadrul căruia a povestit despre primul său loc de muncă, dar și nu numai. Prezentatoarea și-a adus aminte cu drag faptul că din primul salariu și-a cumpărat ciocolată.

Primul loc de muncă pe care l-a avut Teo Trandafir

27 de ani numără Teo Trandafir în televiziune. Începând cu anul 2013, prezentatoarea lucrează pentru Kanal D, locul unde susține că se simte ca ”acasă”. În cadrul unui interviu acordat online pentru Adevărul.ro, vedeta a povestit despre primul său loc de muncă dar și multe alte amintiri ale momentelor petrecute în televiziune.

Realizatoarea TV a afirmat că televiziunea nu va avea niciodată un rol educativ, ci faptul că este un ”business”. Teo Trandafir a menționat că primul ei loc de muncă a fost ca vânzătoare de bilete la o agenție de turism din Capitală. Postul l-a obținut datorită faptului că vorbea limba franceză.

”Fără îndoială, Kanal D a devenit „acasă”. Nici nu poţi petrece opt ani într-un loc, zi de zi, fără oprire şi să nu te legi de oameni, locuri, de întâmplări, aniversări, bucurii. Ajungi să cunoşti lucruri despre oamenii cu care lucrezi. Dimineţile te gândeşti ce ai putea să duci colegilor, ce bucurii ai putea să le faci, ce surprize te mai aşteaptă. Totul se leagă de locul de muncă, indiferent de cât de detaşaţi am dori să părem.”, a declarat pentru Adevărul.ro.

Vedeta recunoaște că televiziunea ”pentru mine este o a două natură, nu ştiu ce aş face dacă nu s-ar întâmpla asta. Zilele urmează altor zile, se transformă în săptămâni, în luni şi apoi în ani. Asta am făcut de 27 de ani, nu e ca şi cum aş surprinde pe cineva, nici măcar pe mine”.

Teo Trandafir a afirmat că la Kanal D se simte ca acasă
Teo Trandafir a afirmat că la Kanal D se simte ca acasă

”S-au bucurat să mă aibă în echipă”

Teo Trandafir a povestit cu drag despre primul său job, și cum angajatorii s-au bucurat să o aibă în echipă.

”Îmi aduc aminte că m-am angajat pentru că vorbeam limba franceză, nimeni de acolo nu o ştia. Era o agenţie din Franţa care deschisese un birou şi în Bucureşţi. S-au bucurat să mă aibă în echipă. În acea perioadă exista liberalizarea preţurilor, şi de dimineaţă până seară, preţurile fluctuau fantastic. Dimineaţă pâinea era trei lei şi până seară devenea nouă lei. Din primul salariu, deşi era vară, mi-am cumpărat un Moş Crăciun de ciocolată şi l-am mâncat în baie”, a mai adăugat prezentatoarea.

Moderatoarea a debutat ca prezentatoare de știri la Fun Radio București, după care ulterior, a prezentat o emisiune alături de Cristin Tocan. Întrebată de către reporter cum a fost prima zi, Teo Trandafir a afirmat:

”Cu Cristin Tocan am făcut o emisiune care se transmitea concomitent şi la radio, şi la TV. Nu-mi doream să plec din radio şi domnul Tatulici m-a întrebat dacă este OK să îmi aducă televiziunea în radio. Au tras fire, au făcut o regie TV în radio şi, în prima zi, după ce îmi dădusem demisia pentru că mi se părea îngrozitoare televiziunea (oamenii de radio, dintotdeauna, dispreţuiesc oamenii de televiziune), am avut ca invitat pe domnul Tatulici care a dorit să mă ajute.

Eu am învăţat din prima zi că dacă nu îţi spune nimeni stop nu trebuie să te opreşţi. Am început să vorbesc şi au fost 19 minute, ceea ce pentru radio nu era bine, dar m-am gândit că aşa sunt regulile la TV. Şi am vorbit mult timp. Asta a fost prima mea intervenţie la televiziune. În acea zi la radio a fost dezastru, se întrebau de ce nu dăm muzică şi vorbim încontinuu. Punctul culminant a fost când invitatul m-a întrebat de ce l-am invitat la radio şi TV şi i-am răspuns: Ca să vă fac celebru, domule Tatulici!”.

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.