Care sunt cele mai afectate zone din Municipiul Giurgiu, de către giurgiuvenii needucați, ne spune directorul GSP, Adrian RĂCARU

Care sunt cele mai afectate zone din Municipiul Giurgiu, de către giurgiuvenii needucați, ne spune directorul GSP, Adrian RĂCARU

Distrugerile sunt constante în continuare în Municipiu. Dacă în sistemul de iluminat nu s-au mai înregistrat, în ultimul timp, probleme majore, distrugeri , deteriorări alături de un comportament suburban, apar permanent și pretutindeni în Municipiu.

Mai ales când vine vorba despre aruncarea gunoiului menajer. El este împrăștiat peste tot – ne spunea Adrian RĂCARU, directorul Societății Giurgiu Servicii Publice (GSP), referindu-se la problemele cu care se confruntă cel mai des angajații instituției sale.

Întrebat care este zona cea mai afectată de către acești mitocani ai  Municipiului, directorul GSP ne spunea: Toată șoseaua București, la sfârșit de săptămână, este predispusă, mai ales acolo unde se găsesc bănci pe care se poate mânca semințe.

La Sanitas, (n.red.- în apropierea Pasarelei) , în Parcul Tineretului, în Zona Port…Este o adevărată competiție internațională, cine să umple cu mai multă mizerie metrul pătrat. 

Trebuie să ia cineva o măsură, este nevoie de o decizie majoră. Nu se poate merge la nesfârșit așa!  Peste tot în lume măsurile coercitive sunt cele care îndreaptă lucrurile, fie că este vorba de Anglia, Franța, sau Spania…Dacă cetățeanul nu este afectat la buzunar nu va intra niciodată într-o normalitate.

O vină o au însă și salariații instituțiilor plătite pentru a aplica aceste măsuri, care nu fac nimic în acest sens. Iar  din cauza asta, oamenii onești, care respectă normele de conviețuire se simt frustrați,  afectați pentru faptul că cineva nu își face meseria. 

(Jurnal)

Articolul Care sunt cele mai afectate zone din Municipiul Giurgiu, de către giurgiuvenii needucați, ne spune directorul GSP, Adrian RĂCARU apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Distrugerile sunt constante în continuare în Municipiu. Dacă în sistemul de iluminat nu s-au mai înregistrat, în ultimul timp, probleme majore, distrugeri , deteriorări alături de un comportament suburban, apar permanent și pretutindeni în Municipiu. Mai ales când vine vorba despre aruncarea gunoiului menajer. El este împrăștiat peste tot – ne spunea Adrian RĂCARU, directorul […]

Articolul Care sunt cele mai afectate zone din Municipiul Giurgiu, de către giurgiuvenii needucați, ne spune directorul GSP, Adrian RĂCARU apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/care-sunt-cele-mai-afectate-zone-din-municipiul-giurgiu-de-catre-giurgiuvenii-needucati-ne-spune-directorul-gsp-adrian-racaru/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 25 septembrie 2023 18:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.