CARTEA ZILEI 17 pași spre succes pentru oamenii ocupați Autor:…

Biblioteca Judeteana I.A. Bassarabescu

CARTEA ZILEI
17 pași spre succes pentru oamenii ocupați

Autor: Napoleon Hill, ediție îngrijită de Joe Kraynak
Editura Litera

Pentru informaţii despre disponibilitatea titlului, vă rugăm să accesaţi catalogul online al bibliotecii noastre la adresa: http://188.173.73.210:81/opac

“Mintea nu are nici un fel de limite în afara celor pe care alegi să le recunoști și să le accepți. Ai control absolut asupra unui singur lucru: gândurile tale.” NAPOLEON HILL
Succesul pare să vină ușor în cazul unor oameni. Fără prea mult efort, ei reușesc să trăiască în case luxoase, să-și trimită copiii la cele mai bune școli, să conducă mașini scumpe, să călătorească prin lume și încă să mai aibă resurse disponibile pentru a-i ajuta pe cei dragi și comunitățile în care trăiesc. Nu sunt mai deștepți sau mai educați decât alții, nu muncesc mai mult, nu-și sacrifică viața pentru a-și câștiga traiul; dimpotrivă, câștigă suficient pentru a se bucura din plin de viață. Care este secretul lor?
Bazată pe Gândește și vei fi bogat, una dintre cele mai celebre cărți despre succes scrise vreodată, cartea de față îți arată care sunt pașii extraordinar de ușor de pus în practică, ce te vor ajuta:
• Să obții succesul în viața personală
• Să te îmbogățești
• Să avansezi în carieră
• Să-ți îndeplinești visurile

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu text care spune „NAPOLEON HILL AUTORUL CELEI MAI CUNOSCUTE CĂRȚI DE LITERATURA MOTIVAȚIONALĂ A LUMII GÂNDEȘTE ȘI VEI FI BOGAT 17 PAŞI SPRE SUCCES PENTRU OAMENII OCUPATI EDITIE INGRIJITĂ DE JOE KRAYNAK”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.