CARTEA ZILEI Creatorii de hărţi, Vol. 1: Creatorii de hărţi…

Biblioteca Judeteana I.A. Bassarabescu

CARTEA ZILEI
Creatorii de hărţi, Vol. 1: Creatorii de hărţi
Autor S.E. Grove, traducere de Gabriela Ghircoiaş
Editura Unicart
Pentru informaţii despre disponibilitatea titlului, vă rugăm să accesaţi catalogul online al bibliotecii noastre la adresa: http://188.173.73.210:81/opac

Până acum, ea nu a văzut lumea decât prin intermediul hărţilor.
Habar nu avea ce pericole ascund ele.
Este anul 1891. În urmă cu aproape un secol, Marea Scindare a azvârlit toate continentele în perioade de timp diferite, de la preistorie până la viitorul îndepărtat. În această lume nouă, crearea hărţilor a devenit una dintre artele frumoase – un amestec de ştiinţă şi magie.
Sophia Tims provine dintr-o familie de exploratori şi cartologi. Cu opt ani în urmă, părinţii ei au plecat într-o misiune urgentă, din care nu s-au mai întors. Acum locuieşte cu genialul ei unchi Shadrack, cel mai de seamă cartolog din Boston, care o învaţă tot ce ştie.
Apoi, Shadrack este răpit. Sophia este nevoită să plece în căutarea lui, cu ajutorul lui Theo, un refugiat din Vest. Nu are idee că şi vieţile lor sunt în pericol, la fel ca viaţa unchiului ei. În timpul călătoriei, Sophia trebuie să păzească cel mai important artefact din colecţia unchiului ei -o hartă- care dezvăluie cea mai valoroasă comoară din lume.

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.