CARTEA ZILEI Dansează în ritmul inimii Autor: Nora Roberts,…

Biblioteca Judeteana I.A. Bassarabescu

CARTEA ZILEI
Dansează în ritmul inimii
Autor: Nora Roberts, traducere de Irina Fulger
Editura Litera, 2020
Colecţia “Cărți romantic” …
Pentru informaţii despre disponibilitatea titlului, vă rugăm să accesaţi catalogul online al bibliotecii noastre la adresa: http://188.173.73.210:81/opac

“Dansează în ritmul inimii” – Seria Familia O’Hurley

Deşi şi-a făcut un nume în lumea artistică şi e o prezenţă apreciată pe scenă, Maddy O’Hurley nu cade în capcana celebrităţii. Tot ce contează pentru ea este să danseze şi să se bucure de sentimentele care o învăluie când păşeşte pe scenă. Asta până când îl întâlneşte pe charismaticul şi aparent imperturbabilul Reed Valentine.
Reed Valentine pare să fie interesat doar de bogăţie şi de putere. Este un om de afaceri stăpân pe sine, care ştie în ce să îşi investească banii – şi spectacolul în care joacă Maddy promite să îi aducă un câştig mulţumitor. Aşadar, când Maddy îşi face apariţia în viaţa lui, Reed rămâne precaut, în ciuda scânteilor de atracţie ce se aprind între ei. Maddy este o visătoare, iar el a încetat să viseze cu mult timp în urmă.
Dar dragostea pentru dans şi pofta de viaţă ale lui Maddy au un efect neaşteptat asupra lui Reed. Şi, fiind o adevărată O’Hurley, Maddy nu poate să renunţe la bărbatul care a fermecat-o fără să lupte din răsputeri să îl câştige. Însă după ce a trăit atâta vreme cu convingerea că femeile nu sunt demne de încredere, va putea Reed să accepte un dans al inimilor?

Vezi mai multAr putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „Un roman faso inant despre dans, peranțà iubire. Entertainment Weekly DANSEAZĂ IN RITMUL INIMII NORA ROBERTS”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.