CARTEA ZILEI Fata cu rochii înflorate Autor: Lucian-Dragoş…

Biblioteca Judeteana I.A. Bassarabescu

CARTEA ZILEI
Fata cu rochii înflorate
Autor: Lucian-Dragoş Bogdan
Editura Tritonic
Disponibilă: Sala de lectură, Secţia Împrumut pentru adulţi şi Filială

Relaţia dintre Martin şi Helga Lippmann nu mai merge de multă vreme. El e prea preocupat de carieră, în timp ce ea s-a consolat în braţele altui bărbat. Rămân totuşi împreună de dragul fiicei lor, Elsa, până când o serie de evenimente îi determină să-şi regândească toate planurile. Debusolată, Elsa îşi caută drumul alături de un grup de tineri dornici de senzaţii tari, în timp ce prietena ei, Kirsten, se străduieşte s-o ţină departe de pericole. În ţesătura complicată din jurul familiei ajunge să fie prinsă şi Gisela, o poliţistă extrem de conştiincioasă în a-şi face datoria, dar care priveşte cu reticenţă migranţii ce ajung pe teritoriul Germaniei. Printre aceştia se numără Hussein si Anna, doi oameni pe care trecutul i-a învăţat să privească altfel viaţa. Ce se va întâmpla când destinele lor se vor contopi cu ale protagoniştilor? Vor aduce echilibrul, ori vor tulbura şi mai mult apele?

Nu este doar un roman de dragoste, poate fi oricând viaţa noastră într-o anumită perioadă, este o lecţie de viaţă… (Carolina Bianca Moroianu, Delicatese literare)

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, bicicletă şi în aer liber, text care spune „Lucian Dragos BOGDAN Fata cu rochii înflorate”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.