CARTEA ZILEI Gemini Autor Monica Ramirez Ed. a 2-a, rev., Edit….

Biblioteca Judeteana I.A. Bassarabescu

CARTEA ZILEI
Gemini
Autor Monica Ramirez
Ed. a 2-a, rev., Edit. Tritonic Books
Volumul 1 din seria Gemini …
Disponibilă: Sala de lectură, Secţia Împrumut pentru adulţi şi Filială

Jocul zilnic cu moartea e unul riscant, chiar letal dacă stai să analizezi prea mult ce ai de făcut. Jocul agenţilor operativi cu moartea se termină prost de cele mai multe ori, motiv pentru care o iau de la capăt în fiecare zi. Nu au încredere în nimeni, nu se ataşează de absolut nimeni. Nu ştii niciodată când eşti scos din circuit ori pur şi simplu când dispari de pe suprafaţa pământului. Nu te poţi baza pe nimeni. În misiune eşti mereu singur.
Volumul 1: Într-o lume a secretelor şi-a duplicităţii, răzbunarea este un lux pe care nimeni nu şi-l poate permite… Într-o lume a umbrelor, răzbunarea poate însemna diferenţa dintre viaţă şi moarte…
Un atac terrorist la Ambasada Statelor Unite ale Americii din Beirut. O răpire cu ecouri internaţionale. SEAL Team 3 e implicată în operaţiunea de salvare a ostaticilor. Un fost informator CIA dispare fără urmă, declanşând Operaţiunea GEMINI. CIA şi Mossad se aliază într-o cursă contra cronometru pe viaţă şi pe moarte, din Beirut şi până la Damasc, cu trecere fulgerătoare printr-o Sirie decimată de război pentru a se finaliza într-un Irak asediat de Califatul Islamic, totul pe fundalul unei iubiri compromiţătoare şi extrem de periculoase. Nimeni nu scapă nevătămat, toţi cei implicaţi fiind testaţi în moduri pe care nu şi le-ar fi putut imagina vreodată. Viaţa lor nu va mai fi niciodată la fel. Legături riscante, operaţiuni clandestine, jocuri duble, secrete întunecate, erotism condimentat cu adrenalină în amalgamul ameţitor al unui război din umbre ce se poate finaliza într-un conflict global cu urmări devastatoare.

Vezi mai multEste posibil ca imaginea să conţină: text care spune „MONICA AUTOAREA BESTSELLER-ULUI SERIA ALINA MARINESCU RAMIREZ GEMINI SERIA GEMINI, VOL.1”

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.