CARTEA ZILEI – recomandare de lectură Succesul în viață:…

Biblioteca Judeteana I.A. Bassarabescu

CARTEA ZILEI – recomandare de lectură
Succesul în viață: Deprinderi și strategii care îți deblochează puterile ascunse și calea spre succes
Autor: Brian Tracy; traducere din limba engleză de Monica Vișan
București: Editura For You
Pentru informaţii despre disponibilitatea titlului, vă rugăm să accesaţi catalogul online al Bibliotecii Judeţene „I.A. Bassarabescu” Giurgiu la adresa: http://188.173.73.210:81/opac

Succesul în viaţă – deprinderi şi strategii care îţi deblochează puterile ascunse şi calea spre succes.
Sistemul pe care urmează să-l afli citind cartea de faţă îţi va schimba viaţa. Cartea “Succesul în viaţă” conţine o sinteză unică de idei, metode şi tehnici, adunate pentru prima dată la un loc. Totuşi, componentele individuale ale acestui sistem nu sunt noi; ele au fost învăţate şi reînvăţate de-a lungul întregii perioade de existenţă a omului. Aceste principii şi metode au fost testate şi s-au dovedit a fi valabile pentru milioane de bărbaţi şi femei, iar toate marile succese se bazează pe ele. Integrând aceste idei şi metode în viaţa de zi cu zi, te vei simţi mai fericit, mai sănătos şi mai încrezător în propriile forţe. Vei simţi că eşti mai puternic, mai conştient de idealurile şi de ţelurile tale. Vei gândi mai pozitiv, mai optimist, vei fi mai concentrat pe ceea ce faci şi mai capabil să-ţi atingi scopurile. Vei reuşi să comunici mai bine cu oamenii importanţi din viaţa ta, vei avea mai mult succes în carieră şi te vei simţi minunat cu tine!
Nu are importanţă dacă eşti tânăr sau în vârstă, bărbat sau femeie, alb sau de culoare. Nu contează dacă te-ai născut într-o familie bogată sau săracă. Natura e neutră. Ea nu respectă doar anumite persoane şi nu face favoruri. Îţi înapoiază ceea ce îi oferi, nimic mai mult, nimic mai puţin. Doar tu hotărăşti ce anume îi oferi.

Vezi mai mult

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.