Cătălin Drulă, USR: ”Am depus denunț la DNA și am sesizat ASF și ANI împotriva lui Marcel Ciolacu”

Cătălin Drulă, USR: ”Am depus denunț la DNA și am sesizat ASF și ANI împotriva lui Marcel Ciolacu”

Cătălin Drulă, președintele USR, a depus azi, 11 martie, plângere penală împotriva premierul Marcel Ciolacu, pentru manipularea pieţei, abuz în serviciu, deturnarea de fonduri şi înşelăciune în cazul Roşia Montană.

Tot azi, s-au trimis sesizări şi la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) şi Agenţia Naţională de Integritate (ANI), prin care cere celor două instituţii să verifice, potrivit atribuţiilor ce le revin, dacă premierul Marcel Ciolacu a încălcat legile.

”Prin declarațiile sale mincinoase, o antepronunțare înainte ca judecătorii să dea decizia finală, Marcel Ciolacu a acționat contra intereselor României și în interesul unor băieți deștepți. Combinațiile lui au fost mai importante decât procesul Roșia Montană.
O trădare de țară pentru care Marcel Ciolacu trebuie să răspundă penal.” – a precizat Cătălin Drulă pe pagina sa de socializare

Valoarea acţiunilor Gabriel Resources s-a dublat în februarie, pe fondul declaraţiilor PSD şi PNL, care anunţau pierderea procesului şi plata unor despăgubiri de 6 miliarde de dolari. Aproape exclusiv pe baza declaraţiilor premierului PSD din România, acţionarii au câştigat mai mult de 300 de milioane de dolari, într-o singură lună, potrivit sursei citate.

Sâmbătă, Cătălin Drulă, liderul opoziţiei, a trimis o sesizare oficială la Ontario Securities Commission, instituţia care supervizează tranzacţiile bursiere din Canada, pentru a investiga o posibilă manipulare a acţiunilor companiei Gold Corporation.

Cătălin Drulă, președintele USR, a depus azi, 11 martie, plângere penală împotriva premierul Marcel Ciolacu, pentru manipularea pieţei, abuz în serviciu, deturnarea de fonduri şi înşelăciune în cazul Roşia Montană.…


Autorul articolului Redacție Giurgiu-Tribune
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/catalin-drula-usr-am-depus-denunt-la-dna-si-am-sesizat-asf-si-ani-impotriva-lui-marcel-ciolacu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 11 martie 2024 21:25

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.