Ce lucru ilegal şi deranjant a descoperit primarul Braşovului la ora 2,00 noaptea, când era la o relocare de urs

Poliţia Locală Braşov a intensificat în aceste zile controalele la camioanele care intră în oraş şi care ar trebui să deţină un permis de liberă trecere. 
„Zilele trecute, mergând la o relocare de urs în zona cartierului Noua, undeva la ora două noaptea, am remarcat două tiruri care intrau pe fosta platformă Roman. Verificând în sistem prezenţa LT-urilor pentru aceste autovehicule, am constatat că ele nu circulau legal pe străzile din Braşov”, a dezvăluit primarul Allen Coliban. 
Edilul şef spune că aceste camioane aduc un dublu prejudiciu oraşului. 
„De ce este asta o problemă? În primul rând pentru că tonajul excesiv duce la distrugerea accelerată a stratului asfaltic şi, în al doilea rând, pentru că este un prejudiciu adus bugetului local, prin neplata taxei corespunzătoare. Am solicitat Poliţiei Locale să intensifice aceste controale, iar în ultimele două zile s-au aplicat 36 de amenzi contravenţionale, cu un total de peste 38.000 de lei”, a adăugat edilul şef al Braşovului. 
Allen Coliban spune că aceste acţiuni vor continua la toate intrările în oraş, astfel încât toate vehiculele să respecte prevederile legale. 
Vă mai recomandăm:

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.