Ce oferă în plus copiilor, Grădinița-Creșă ”Prietenii Naturii”. Pentru prima dată în Giurgiu!

Ce oferă în plus copiilor, Grădinița-Creșă ”Prietenii Naturii”. Pentru prima dată în Giurgiu!

                         Centru EDUCAȚIONAL

Creșa și Grădinița ”Prietenii Naturii” este SINGURA din acest sistem educațional în care se aplică ”Acomodarea blândă!”

Singura Creșă și Grădiniță care asigură un program prelungit, până la ora 19.30!

Singura Creșă și Grădiniță ce asigură copiilor înscriși, până în ora 17.30 mic dejun, prânz, gustări intermediare și până în 19.30 cina!

Singura Creșă și Grădiniță care folosește și produse naturiste (pe bază de plante), ca medicație, prin colaborarea cu cunoscutul specialist, dr. Wolz – Germania.

Singura Creșă și Grădiniță care oferă consultații gratuite, pe loc, copiilor înscriși, de către un cadru specializat (psiholog)!

Singura Creșă și Grădiniță ce are în dotare un teren generos de joacă, în care copiii învață să prețuiască fiecare element din natură, învățând să  descopere  gustul și calitățile legumelor și fructelor, ce le vor deveni, cu timpul, prietenii lor din farfurie!

Singura Creșă și Grădiniță din mijlocul naturii, în care  zgomotul străzii nu are ce căuta, în care se respiră aer curat, fără praful și noxele țevilor de eșapament!

     P.

Articolul Ce oferă în plus copiilor, Grădinița-Creșă ”Prietenii Naturii”. Pentru prima dată în Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

                         Centru EDUCAȚIONAL Creșa și Grădinița ”Prietenii Naturii” este SINGURA din acest sistem educațional în care se aplică ”Acomodarea blândă!” Singura Creșă și Grădiniță care asigură un program prelungit, până la ora 19.30! Singura Creșă și Grădiniță ce asigură copiilor înscriși, până în ora […]

Articolul Ce oferă în plus copiilor, Grădinița-Creșă ”Prietenii Naturii”. Pentru prima dată în Giurgiu! apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului Jurnal
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/ce-ofera-in-plus-copiilor-gradinita-cresa-prietenii-naturii-pentru-prima-data-in-giurgiu/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 19 octombrie 2023 17:12

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.