Ce trebuie să facă elevii și cadrele didactice în caz de cutremur și incendiu-Atenție, exercițiu la școala 8!

Ce trebuie să facă elevii și cadrele didactice în caz de cutremur și incendiu-Atenție, exercițiu la școala 8!

Dacă treceți mâîne , pe la prânz prin fața Scolii Gimaziale nr . 8 și auziți sirene, nu vă panicați! Este doar un exercițiu de evacuare în caz de cutremur și uncendiu. 

Detașamentul de Pompieri Giurgiu organizează miercuri, 27 martie începând cu ora 12:00, un exercițiu la Școala Gimnazială nr. 8 „Academician Marin Voiculescu” din municipiu.

Conform scenariului, în urma unui cutremur și a unui incendiu, întreaga instituție de învățământ a trebuit evacuată, iar două persoane care au fost surprinse în interior au avut nevoie de ajutor.

Elevii, părinții, cetățenii care locuiesc în zonă sau vor trece prin apropierea locului în care se vor desfășura evenimentele trebuie să știe că este vorba despre un exercițiu, iar siguranța acestora nu este pusă în pericol.

Dacă treceți mâîne , pe la prânz prin fața Scolii Gimaziale nr . 8 și auziți sirene, nu vă panicați! Este doar un exercițiu de evacuare în caz de cutremur…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/ce-trebuie-sa-faca-elevii-si-cadrele-didactice-in-caz-de-cutremur-si-incendiu-atentie-exercitiu-la-scoala-8/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 26 martie 2024 20:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.