Cinci migranți sirieni – găsiți de Poliția de Frontieră ascunși în camionul unui turc

Cinci migranți sirieni – găsiți de Poliția de Frontieră ascunși în camionul unui turc

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat în urma controlului efectuat asupra unui autocamion care se deplasa pe ruta Turcia – Germania, cinci cetăţeni sirieni ascunși în interiorul compartimentului de marfă al mijlocului de transport.

La data de 09.03.2024, în jurul orei 20.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean turc, aflat la volanul unui autocamion, tip frigorific. Șoferul transporta alimente din Turcia pentru Germania.

Din cauza faptului că autocamionul prezenta modificări la sistemul de închidere al compartimentului de marfă, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra acestuia. În urma desigilării, au fost descoperite ascunse 4 persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră au efectuat controlul corporal asupra persoanelor, dar nu au fost descoperite documente care să ateste identitatea acestora, aceștia declarând că sunt de origine siriană.

Având în vedere aspectele constatate,  șoferul turc, autocamionul și persoanele descoperite au fost preluate de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun. (ITPF Giurgiu)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat în urma controlului efectuat asupra unui autocamion care


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/cinci-migranti-sirieni-gasiti-de-politia-de-frontiera-ascunsi-in-camionul-unui-turc/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 10 martie 2024 16:30

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.