Cine a otrăvit balta de la Stănești?

Cine a otrăvit balta de la Stănești?

Autoritățile competente fac cecetări pentru aflarea adevarului și stabilirea vinovatului în cazul otrăvirii peștilor din balta de la Stănești – Giurgiu . Vă reamintim că mai mulți pești au fost găsiți sâmbătă dupa- amiază pe malul unei bălți din comuna giurgiuveană Stănești. Paznicul  a alertat autoritățile , iar la fața locului s-au deplasat polițiștii, pentru constatarea și  confirmarea sesizării.

Un barbat a alertat sambată după-amiază poliția  cu privire la faptul că fiul său a fi găsit mai mulți pești pe malul unei bălți pe care o administrează, în extravilanul localității Stănești. Polițiștii, au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă . Reprezentanți ai Apelor Romane  au ridicat probe de apă, pentru stabilirea existenței  substanței otrăvitoare.

Primarul Dănuț Mitrea  a stopat accesul animalelor pe pășune, pentru a nu mai avea acces nici pe islazul comunal de unde ar putea să bea apă.

În prezent,  se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

 

 

Autoritățile competente fac cecetări pentru aflarea adevarului și stabilirea vinovatului în cazul otrăvirii peștilor din balta de la Stănești – Giurgiu . Vă reamintim că mai mulți pești au fost…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/cine-a-otravit-balta-de-la-stanesti/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 19 noiembrie 2023 13:28

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.