Cine este bărbatul care l-a lovit cu maşina pe angajatul unei spălătorii auto. S-a predat joi seară VIDEO

Burhan Eralp este fratele patronul unei fabrici de pavaje numit „regele biscuiţilor”.  Individul, care se află de mai bine de zece ani în România, are, la rândul său, o firmă care se ocupă de comerţul de cereale. Însă ,la fel ca fratele lui, are mai multe procese în care este acuzat de evaziune fiscală.
Poliţiştii i-au găsit doar maşina pe Calea Dudeşti, la 2 kilometri distanţă, abandonată în faţa blocului unde locuieşte. Poliţiştii l-au dat pe fugar în consemn la frontieră.
După ce a fost lovit, bărbatul nu s-a mai putut ridica de la sol. O ambulanţă l-a preluat şi l-a transportat la spital.
„Odată apasă pe acceleraţie tare să dea peste noi… Colegul meu s-a salvat, dar eu n-am mai avut timp, că nu credeam că are aşa ceva în cap. Am crezut că face o manevră, că pune frână ca să ne sperie”, a declarat victima.
„El nu se aştepta să aibă tupeul ăsta. Nu s-a mai întâmplat niciodată. A pus mâna pe maşină, ăsta a fost norocul lui. Şi l-a luat de aici, prin partea asta”, a declarat fratele victimei.
Cetăţeanul turc este client vechi al splătoriei. Ieri, în jurul orei 18, şi-a lăsat maşina la spălat şi a cerut pachetul VIP, în valoare de 125 de lei. Le-a dat angajaţilor 150 de lei, dar când s-a întors, probabil nemulţumit de servicii, a vrut banii înapoi. Unul dintre angajaţi i-a spus să meargă sănătos şi i-a dat doar restul. Nervos, individul a început să-l îmbrâncească.
„De achitat, mi-a lăsat banii. Dar s-a supărat că n-am vrut să-i dau banii înapoi, că a vrut să mi-i tragă din mână”, mai povesteşte fratele victimei.
 În cele din urmă, cetăţeanul turc s-a urcat în maşină şi a plecat, dar n-a ieşit din parcare. Martorii incidentului spuneau că acesta s-a întors după câteva minute şi l-a lovit cu maşina, intenţionat, pe angajatul spălătoriei, tocmai fratele celui cu care s-a îmbrâncit. 
Imaginile au fost surprinse de o cameră video amplasată în apropiere.
VIDEO: Digi 24

SURSĂ ARTICOL

Read More
Reflectorul de Sud

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.