Cine este firma FRIENDLY WASTE ROMÂNIA ?

Cine este firma FRIENDLY WASTE ROMÂNIA ?

Exclusivitate! Atenție giurgiuveni !În atenția parlamentarilor PNL Giurgiu! Redacția Reflectorul de Sud roagă toți parlamentarii PNL din Giurgiu să facă front comun și să informeze Premierul României despre situația gravă din orașul nostru. Este vorba despre incineratorul pe care Nicolae Barbu fost primar de Giurgiu și Răzvan Cuc fost deputat de Giurgiu au obținut aprobarea de functionare (printr-o firmă mică pentru început a consilierei lui Răzvan Cuc de la primarul Anghelescu Adrian)Solicităm ajutorul celor din PNL pentru că atât Nicolae Barbu cât și Răzvan Cuc au făcut toate demersurile în calitatea lor de membrii PSD și nimeni nu i – a împiedicat. Iată despre ce este vorba: după ce au umblat prin mai multe locuri din proximitatea Dunării ( chiar și în Bulgaria)și au fost alungați au venit în Giurgiu și cu ajutorul unor nemernici au obținut inregistrarea și construcția unei firme pe numele consilierei lui Cuc.În luna februarie 2021, firma a obţinut certificatul de urbanism de la primăria Giurgiu, pentru construirea de clădire hala, bazin vidanjat betonabil, platforme beton, împrejmuire, staţie de epurare apă uzată, forare puţuri pentru reţea internă de apă etc.
FRIENDLY WASTE ROMÂNIA are acum nevoie de avizele de la Agenţia de Mediu, Direcţia de Sănătate Publică şi alte instituţii cu autoritate în domeniu pentru a solicita eliberarea autorizatei de construcţie.
Cine este firma FRIENDLY WASTE ROMÂNIA
Acum începe adevărata poveste interesantă despre proiectul care poate pune în pericol sănătatea locuitorilor din municipiul Giurgiu.
FRIENDLY WASTE ROMÂNIA a fost constituită în anul 2019. Aceasta îşi are sediul social în MUNICIPIUL BUCUREȘTI, SECTOR 2, STR. CORNELIU BOTEZ, NR.10, CORP F, PARTER, BIROU NR.1, AP.1.
Societatea este deţinută de către Fadel Mohamad, care este şi administratorul firmei, şi Fadel Neamet- Dana.(Aceasta este consiliera domnului Cuc)Ambii deţin câte 50% din părţile sociale ale firmei. După doi ani de la înfiinţare firmei, în dată de 22 februarie, aceasta cumpără un teren în Giurgiu, situat pe strada Slobozia, km 4 (fostul Combinat Chimic), teren înscris în cartea funciara cu nr. 37114.
Cu un an înainte, societatea a mai cumpărat un teren asemănător şi în judeţul Călăraşi.Acesta este începutul ! Nimeni nu l-a oprit nici pe Cuc( nici măcar faptul ca are un copil mic care trăiește în Giurgiu) nici pe lacomul Nicolae Barbu care si-a însușit trei sferturi din Giurgiu . Cum are hotel și cimitir de ce să nu ne blagosloveasca și cu o groapă a tuturor gunoaielor lumii ? Ce au în comun acesti doi monștrii? Faptul că vin din PPDD ,că nu au nimic comun cu Giurgiu și setea de bani !Vă vom da toate amănuntele referitoare la crima asupra giurgiuvenilor pusă la cale de aceștia si vom ruga toți giurgiuvenii să lupte pentru ca Giurgiu să nu devina groapa de gunoi a unor nemernici. Vom trimite și noi o scrisoare deschisă premierului României și vom cere ancheta asupra modului cum s-a dat aprobarea firmei consilierei lui Răzvan Cuc mai ales intr-o zonă care se cerea decontaminata de niște ani de zile. Giurgiuvenii trebuie să știe că în spatele voinței și a tăcerii lor ,în Giurgiu se fac lucruri care să ducă la degradarea sănătății lor și a copiilor lor. Vă vom ține la curent cu toate demersurile!

Exclusivitate! Atenție giurgiuveni !În atenția parlamentarilor PNL Giurgiu! Redacția Reflectorul de Sud roagă toți parlamentarii PNL din Giurgiu să facă


Autorul articolului Autor Reflectorul de Sud
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://reflectoruldesud.ro/cine-este-firma-friendly-waste-romania/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa https://reflectoruldesud.ro/feed/
Titlu original Reflectorul de Sud
Data originala articol 15 mai 2023 14:31

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.