Cine sunt cei ce riscă să o transforme pe candidatul PUSL la primăria Giurgiu, Liliana Ciobanu în victimă a linșajului mediatic?

Cine sunt cei ce riscă să o transforme pe candidatul PUSL la primăria Giurgiu, Liliana Ciobanu în victimă a linșajului mediatic?

Pe lângă multele conturi false, anul acesta, campania electorală de la Giurgiu, conține și amenințări, injurii și propuneri indecente la telefon (înregistrate și bine puse la păstrare).

Întrebrea din titlu rămâne deocamdată fără răspuns, însă, Lilian Ciobanu spune că va depune o plângere  în acest sens, după ce ieri, a fost abuzată verbal de mai multi apelanți anonimi .

Ieri, aceasta s-a adresat într-un clip video, direct competitorilor săi , rugându-i să păstreze limita decenței și a bunului-simț;

https://www.facebook.com/liliana.ciobanu.14/videos/475035921848295

Rog competitorii mei să păstreze limita decenței . Va informez că astazi, imaginea mea a fost postată, ilegal, pe diferite siteuri. Efectul a fost primirea unui numar mare de apeluri de pe numere necunoscute, prin care am fost abuzată verbal de persoane evident necunoscute . Rog competitorii mei s[ pastreze limita bunului simț, cu speranța că au așa ceva.a scris aceasta , ieri, pe pagina sa de facebook.

Dacă ar fi să facem un simplu exercițiu de sinceritate, trebuie să admitem că Giurgiu este un oraș misogin, iar ceilalți competitori ar trebui să își îndrepte către alte direcții loviturile dureroase .

Și totuși, cine se teme de Liliana Ciobanu atât de tare ?!

Sunt Liliana Ciobanu și nu mă las intimidată de astfel de lucruri. În comparație cu barații, eu pot. Eu pot să fac din Giurgiu, un oraș frumos, și decent. a mai adăugat aceasta la sfârșitul postării amintite.

Mare grijă totuși, celor care aduc persoane publice în asemenea situații!!! Stadiul de victimă naște empatie și simpatie, indiferent de sex, mai ales când e vorba despre un om care a dat la viața lui,  cel puțin o pâine! Fie ea și… femeie !!!!

Pe lângă multele conturi false, anul acesta, campania electorală de la Giurgiu, conține și amenințări, injurii și propuneri indecente la telefon (înregistrate și bine puse la păstrare). Întrebrea din titlu…


Autorul articolului Administrator
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://giurgiu-tribune.ro/cine-sunt-cei-ce-risca-sa-o-transforme-pe-candidatul-pusl-la-primaria-giurgiu-liliana-ciobanu-in-victima-a-linsajului-mediatic/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://giurgiu-tribune.ro/feed/
Titlu original Giurgiu-Tribune
Data originala articol 15 mai 2024 21:29

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.