Ciprian Alexandru, Președintele USR Giurgiu: ” Combinația fatală pentru comunitate, să ai un primar și prost și HOȚ!”

Ciprian Alexandru, Președintele USR Giurgiu: ” Combinația fatală pentru comunitate, să ai un primar și prost și HOȚ!”

Comentariul extrem de pertinent, făcut de către Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru,  se referă  la primarul din Ogrezeni, personaj principal în cazul de față, însă dacă am extrapola acest comentariu, el , comentariul, poate avea, cu siguranță, o arie de acoperire cu mult mai mare, la nivel național!

”În 2020 Ogrezeniul își alegea un primar nou, fost funcționar în Primărie, cu marea speranță că viitorul va fi mai bun.

La 3 ani de atunci primarul este prins de procurori că bagă mâna la borcanul cu miere. După ce că, odată scos în față, lumea își dăduse seama că este un monument de incompetență și prostie, acum îl prinseră și procurorii cu presupuse fapte penale.

Combinația fatală pentru comunitate: să ai un primar și prost și HOȚ!” – concluzionează  Ciprian Alexandru.

–––––––––––––––––––––––––––-

Iată în continuare relatarea membrilor formațiunii USR din Ogrezeni, pe baza căreia Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru a făcut ulterior  comentariul publicat pe facebook.

              ” PROCURORII AU DESCINS LA PRIMĂRIA OGREZENI

În cursul zilei de joi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale au descins în biroul primarului 0 al comunei noastre.

Presupusele fapte penale săvârșite de CĂTĂLIN Preda, primarul 0, sunt săvârșite cu concursul numitului Horodinschi Corneliu.

După ce primarul și Horodinschi au săvârșit o înțelegere prin care primăria era păgubită de o sumă de bani, Horodinschi a turnat totul la procurori, bănuim că primarul a luat mai mult decât el…

Așa că prietenii Preda și Horodinschi, se ceartă pe bani și apoi se dau pe mâna poliției.

Așadar de săptămâna trecută avem un primar penal, care riscă o pedeapsă de la 2 la 7 ani pentru abuz în serviciu.

Probabil vor mai veni și alte consecințe ale furăciunilor din achizițiile Primăriei… este de-abia începutul.”

Articolul Ciprian Alexandru, Președintele USR Giurgiu: ” Combinația fatală pentru comunitate, să ai un primar și prost și HOȚ!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.

Comentariul extrem de pertinent, făcut de către Președintele USR Giurgiu, Ciprian Alexandru,  se referă  la primarul din Ogrezeni, personaj principal în cazul de față, însă dacă am extrapola acest comentariu, el , comentariul, poate avea, cu siguranță, o arie de acoperire cu mult mai mare, la nivel național! ”În 2020 Ogrezeniul își alegea un primar […]

Articolul Ciprian Alexandru, Președintele USR Giurgiu: ” Combinația fatală pentru comunitate, să ai un primar și prost și HOȚ!” apare prima dată în Jurnal Giurgiuvean.


Autorul articolului admin
Sursa articol si detinatorul dreptului de autor: https://jurnalgiurgiuvean.ro/ciprian-alexandru-presedintele-usr-giurgiu-combinatia-fatala-pentru-comunitate-sa-ai-un-primar-si-prost-si-hot/
Articol preluat automat prin functia rss pusa la dinpozitie de autor la adresa http://jurnalgiurgiuvean.ro/feed/
Titlu original Jurnal Giurgiuvean
Data originala articol 30 iulie 2023 14:11

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.